https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Tudi Pomurci premagovali blatne, mokre in adrenalinske izzive na Pokljuki

2.7.2013  
Na sobotnem oviratlonu na Pokljuki se je z devet kilometrov dolgo progo, na kateri je bilo 17 ovir, soočilo 1.480 oviratloncev in oviratlonk, ki so s svojo vztrajnostjo, pogumom, dobro voljo in solidarnostjo premagovali sami sebe in ovire. 
 

 
Ne le, da so se podali na osebni izziv, ki mu v Sloveniji ni para, pri njegovem premagovanju so, tako kot je za oviratlonce tudi prav, pomagali drug drugemu in  s skupnimi močmi prispeli do cilja. Med njimi je bila tudi ekipa pomurskih tekmovalcev, ki so se spopadli z oviratlonskim izzivom.
 
 
Del pomurskih tekmovalcev, ki so se spopadli z izzivi oviratlona. (foto: Pomurec.com)
 
31. avgusta Prleški oviratek v Križevcih
 
Vsi, ki bi se želeli spopasti z ovirami in izzivi podobne preizkušnje, boste za to imeli priložnost že 31. avgusta letos. V Križevcih pri Ljutomeru bo namreč potekal Prleški oviratek, prijave že potekajo na info@val-sport.si ali na telefonski številki 040 581 430 – Denis in 051 605 856 – Žan.
 
 
Trasa Prleškega ovirateka, ki bo potekal 31. avgusta letos v Križevcih pri Ljutomeru.
 
O oviratlonu
 
Oviratlon je preizkušnja samega sebe na 8 do 10 kilometrov dolgi poti z različnimi ovirami. Ovire so narejene po vzoru preizkusa in treninga pripadnikov modernih specialnih enot s celega sveta. Nekatere od njih je treba preplezati, skozi druge se je potrebno splaziti, pri tretjih potrebujete kanček poguma ...
 
 
 
 
 
Foto: Polona Avanzo in Veronika Savnik

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.