https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na pomurskih mejnih prehodih s Hrvaško policisti že v skupnih prostorih

02.07.2013 ob 8:00  

Včeraj so se hrvaški policisti na treh od štirih pomurskih mejnih prehodih s Hrvaško preselili na slovensko stran. Promet zaenkrat poteka brez zapletov ter na zadovoljstvo potnikov in predvsem voznikov tovornjakov hitreje.


Pomurje je s Hrvaško povezano z mejnimi prehodi Petišovci-Mursko Središče, Gibina-Bukovje, Razkrižje-Banfi in prehodom za maloobmejni promet Hotiza-Sveti Martin na Muri. V prvih treh primerih so se hrvaški policisti preselili v prostore slovenske policije, pri Hotizi pa so že od začetka v skupnih prostorih.

Kot je za STA povedal komandir postaje obmejne policije Petišovci Ernest Bedek, so se s hrvaškimi kolegi na spremembo dobro pripravili, potnikom pa so že prej pojasnjevali, da bodo za prestop meje še vedno potrebovali osebni dokument, zato težav ni bilo. Tako promet osebnih kot tovornih vozil, ki se ustavljajo le enkrat, poteka hitreje.

Vir: STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2013 ob 10:49 čapla gost

      .........sramota kak so se Prekmurci in ostali Slovenci veselili in praznovali vstop hrčkov v EU .Klačijo nas in jemljejo našo zemljo naši pa se njin v rit vlečejo

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2013 ob 11:34 p gost

      gost - čapla Jah tak je tau! Naši idejo doj gučijo hrvaško, ovi pridejo sem gučijo hrvaško. Mi poslušamo rajši njihovo muziko kak kerokoli tujo našo ali drugo tujo, Že v bivši jug smo bili hlapci in tak je dale. Zatau pa hitro ven iz te gnile jugo države.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2013 ob 11:52 gost gost

      te pa nej čüdo ka nas slovencov nišče nema rad, če je pa več kak pou naroda zabitoga kak teva komentatora zgoraj. radi se mejte lidje, nej pa ka samo nekšo sovraštvo širite. glejdajte na stvari iz pozitvne plati nej pa ka nonstop nekšo sranje fküp küjate.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.07.2013 ob 12:57 gost štrk gost

      Tak so se veselili prekmurci, kak,da bi od toga hasek meli. Ka so pozabli, ka so njin hrčki delali, pa jin še delajo. Pa s takšimi nemreš biti dober, či ti skoz nož v hrbet tiščijo. To, ka so nan delali pa še delajo nemreš gledati niti približno s pozitivne plati. Oni se pa z nas smijejo, ka vse pozabimo, o joj. Samo, ka poslujšate njihovo bedno muziko, pa jin se oprostite. Naj se sami veselijo, mij smo se rejsan nej meli zakoj veseliti, zaj de še porasla kriminaliteta, te vidli čez nekaj časa ,šteri ne vrvlete. Te pijšite kak de fajn.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.07.2013 ob 15:59 muki gost

      Ka si ti ja nori ka etik pišete kriminalitete je zadosti tu prinas in nišče je nej zaprejti zavolo tega kaj nekaj vse skup melete kdo komi kaj dela politika ta smrdeci dre. mesa nej ledje tak je vse okoli kda potamanijo državo te morejo nekaj skup splesti da si te riti gnile ven vlečejo navaden državljan nikaj nemre san napravit taki tajkunski politiki je mogoče keri človek naj bo navaden kmet kje kaj napravo ha seveda tej politiki gnili keri masno služijo na vaš račun da jih podpirate ovi se pa smejejo kaki hlapci ste.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.