https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Jutri se bo pričel dvodnevni turnir za pokal Občine Puconci

Mačkovci, 5.7.2013  

Ta vikend bo potekal nogometni pokalni turnir in razglasitev rezultatov sezone 2012/13 OZ KMN Puconci, ki bo letos na igrišču v Mačkovcih.


Klub malega nogometa Mačkovci bodo, kot lanskoletni zmagovalci, organizirali nogometni turnir za Pokal občine Puconci. Tekeme bodo potekale v soboto od 11.30 in v nedeljo od 9. ure naprej.

FOTO: sd-brezovci.si

Pokal občine Puconci poteka od leta 1995, od ustanovitve lige. Na njem nastopajo vse ekipe, ki tekmujejo v OZ KMN Puconci v ligi A in B ter v veteranski in pionirski ligi. Tako bo letos na pokalu občine Puconci tekmovalo 39 ekip. V članski kategoriji bo tekmovalo 12 ekip iz lige A in 14 ekip iz lige B, v kategorij veteranov bo tekmovalo devet ekip in štiri v pionirski konkurenci.

Trikratni zmagovalci turnirja dobijo prehodni pokal v trajno last. Do sedaj so ga osvojili Prosečka vas, Predanovci in Vaneča.

V vseh treh kategorijah se bo tekmovalo po sistemu na izpadanje. Sistem in čas dvobojev si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2013 ob 8:13 napaka gost

      to ni res, pred dvema letoma je pokal v trajno last dobila KMN Vaneca, na novem pokalu pa sta za zdaj le dva zmagovalca in sicer torpedo in mackovci!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.