https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: 90 letnica PGD Sodišinci z Weekend bendom

Sodišinci, 08.07.2013 ob 11:38  

 V Sodišincih so včeraj proslavili 90. obletnico gasilskega društva. Vse se je začelo malo po poldnevu, zabava z Weekend Band pa je trajala dolgo v noč.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2013 ob 12:52 xx gost

      Tuga...što so spolj te pojave poblajhane? Ropoša je nizko spadno

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2013 ob 14:52 gost gost

      No tu se vidi kak so popularni weekend band. En dan v motovilcaj koncert, pa puno ljudi, drugi dan pa tuga od tuge. Zakoj te tu nej bilo tak dosti ljudi. Še en dokaz ka je nej važna muzika na prireditvaj kak so motovilci pa korovci. Važna je tradicija, kero pa do uničili z monotonostjo.

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.07.2013 ob 15:06 uuu gost

      gost-gost: In ti to sodiš po slikah, ki so nastale okoli polnoči, ko je bijla veselica skoraj gotova, ker je pač fotograf takrat prišel. Res si pameten.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.07.2013 ob 15:49 gost gost

      Nej po slikah sodeč.. Bili smo tam..

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.07.2013 ob 16:18 ena gost

      ges san bila popoldan pa je bilo dosta lidij... polek toga pa nemrete primerjate veselico kera je bila v soboto z veselico kera je nedelo...polek toga pa še soboto je bilo gasilsko tekmovanje v motovilcaj kar pomejne ka prijde ekipa z 9 člane in te še cuj posameznike ka prijdejo navijat itd. sodišincaj pa je bila obletnica na kero iz vsakoga drujštva prijdejo 3, 4, 5 lidij več je že redkost ponavadi še menje prijde...tak ka nej je vse muzika krijva

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.07.2013 ob 18:35 specialec gost

      opet samo kritizerate... ti gost-tebi replika.. ja ka za miloga vraga pa potem hodiš na take veselice...če se ti muzika na štartu ne dopade...moj nasvet zate...drugič le ostani tam kje si...in ne mešaj lufta drugim...ropoša-tebi vse čestitke...delaš z mladino...ampak naj se te to ne dotakne,ka drugi z faušije pluvajo po tebi...moja hčera zaradi tebe oz.z tvojimi nauki in učenjem igra kitaro...hvala ti

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.07.2013 ob 19:00 nika gost

      živa katastrofa..

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.07.2013 ob 0:10 vinko megla gost

      Tej čiken band so tak bedni in kelko san opaza do špilali na vseh gasilskih feštah na totem goričkem. Gasilci do si vse žile porezali:):):):):):):):):):):)

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.07.2013 ob 9:10 gasilc gost

      nika čednoga v prekmurju. pa ka v prekmurju se samo praznujejo še obletnice kakšnih preživelih gasilskih društev.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.07.2013 ob 18:24 gost-neimenovan :-) gost

      Skupina Weekend Band je daleč, daleč najboukša skupina, dečki so dobre in znajo naredite pravo fešto saj so nan to tude že večkrat dokazale... na ton svejte je tak samo ena velka faušija, zato mate nekatere takše glupe komentare... kome se njihova muzika oz. fešta kero uni naredijo, ne vidi, ga nišče ne sili ka ide na tisto veselico ge uni špilajo... saj pa je puno veselic okoli, lejko ide sake ta kama jeme paše.. zato nej trbej določenih žaliti, ker vsaki špila tan ge se najde in Ropoša se je v ton bande najšo... Ropoša zakon si tak ali tak :-) čista vsi dečki v ton bande so zakon... od prvoga do zadnjoga... pa upan ka se določene zdaj malo zamislijo nad ten... pa brez zamere... san pač podala samo svoje mnenje...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.