https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Z dobrodelnim klikom pomagajte zavodu Vista do donacije

09.07.2013 ob 13:00  

Vista, Zavod za razvoj vrednot Murska Sobota v humanitarni akciji Objem topline naproša, da jim pomagate pri pridobitvi donacije s tem, da jim preko spleta »podarite objem«.

V mesecu juliju so se prijavili v humanitarno akcijo Objem Topline, ki poteka pod okriljem podjetja Studio Moderna, Dormeo, pri tem pa prosijo za pomoč vse ljudi, ki s kančkom dobre volje lahko naredijo veliko dobrega. V omenjeni akciji Studio Moderna vsak mesec med prvouvrščena tri mesta razdeli donacijo 1000 evrov.

Zavodu Vista lahko pomagate tako, da jim vsak dan podarite objem. To storite tako, da se preko elektronske pošte prijavite na tej povezavi. Med organizacijami jih najdete pod točko 6.

Foto: objemtopline.dormeo.net

O projektu Veliki nemarni škornji

V šolskem letu 2013/14 Zavod Vista znova začenja z izvedbo vseslovenskega projekta Veliki nemarni škornji. V obdobju od 2008-2011 je pri projektu sodelovalo že 2000 otrok v večini iz pomurske regije. Zavod Vista s projektom Veliki nemarni škornji želi spodbuditi inovativnost, ustvarjalnost in razvoj kritičnega mišljena pri otrocih, ki predstavljajo gibalo razvoja, in izgradnja višje moralnih vrednot. Vse aktivnosti projekta izhajajo iz zgodbe Veliki nemarni škornji v obliki knjige brezi lustracij. Skozi 10-mesečno obdobje otroci s pomočjo junakov iz zgodbe spoznavajo početje velikih nemarnih škornjev. Preizkusijo se kot ilustratorji knjige in kot reševalci nastalega problema. Skupaj z junaki iščejo načine, kako velike nemarne škornje opozoriti na njihovo ravnanje.

Morebitno dobljeno donacijo bodo v zavodu namenili za tisk gradiva in knjig Veliki nemarni škornji.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2013 ob 13:09 nik gost

      hehe, nice try! HVALA NE!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.07.2013 ob 20:14 radoveden gost

      Le kdo se skriva za to propagando ali ima čiste namene?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.07.2013 ob 21:17 gostiteljica- radovedna gost

      ko bom videla in vedela da bo slo res tistim ki res potrebuje pomoč bom jo dala.ne pa da boslo lopovam in pijancem na račun pa nikakor...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.07.2013 ob 13:16 viki gost

      saj vas pa nič ne stane, samo klik pa mail napišete pa še enkrat klik... doniral pa bo Dormeo prvim trem organizacijam, ki bodo prejele največ naših glasov!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.