https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Modna zgodba: Marina Zver Jerebic - drzna škorpijonka

13.7.2013  

Modno zgodbo predstavlja Marina Zver Jerebic – punca, ki se želi preizkusiti v modnem svetu, ker jo privlačijo izzivi ter raziskovanje neodkritega. Trdna osebnost, ki jo zlahka ne ganejo govorice drugih, ljubi drzne fluorescentne barve, poletna oblačila, ki jih kombinira tudi pozimi. V Modni zgodbi se predstavlja  v svojih oblačilih.


Življenje predstavlja zanjo raziskovanje

Marina, po poklicu trgovka je trenutno zaposlena v gostinstvu, ki ga priložnostno dopolnjuje tudi kot hostesa. Je trdno na tleh, sicer rada obkrožena z ljudmi, a se zaveda, da moraš danes zaupati predvsem sebi, se podati za svojimi cilji, preživetjem ter nikoli pred ničemer omagati.

Življenje je zanjo raziskovanje. Ponosno pove, da je mamica dveh otrok, od tam pa morda črpa moč, da vstopa v nova poglavja, ki jo zanimajo in dopolnjujejo. »Ne bojim se novih izzivov, neodkritih delčkov življenja, tudi tistih ne, ki so obarvani s kančkom adrenalina,« pogumno razloži.

Trdna Osebnost, ki ceni svojstvenost

Ceni vse ljudi, drugačnost, svojstvenost in ne razume, kako so lahko ljudje netolerantni do različnih tipov osebnosti. Nje same kar tako ne prizadenejo govorice drugih, ter se ne zmeni kaj od nje pričakujejo, svetuje pa tak pristop tudi drugim.

Tudi pri oblačenju se vede podobno. Drzne fluorescentne barve in ostre linije zapolnjujejo njeno garderobo. Poletje ji je zato bližje, a tudi v zimskih dneh se ne da zmotiti, da ne bi posegla kdaj po živahnejših barvah. »Pomembno je, da se ženska v obleki, ki jo ima na sebi dobro počuti, jo zna nositi in predstaviti, torej pri tem pravila modnih zapovedi ne bi smela igrati preveliko vlogo,« je prepričana samozavestna škorpijonka, kateri sta pomembni originalnost, izvirnost in svojstvenost.

Kratke hlače, črni lasje in živahni dodatki

»Moj obvezen kos garderobe predstavljajo kratke hlače, katere oblečem tudi pozimi, vendar takrat v kombinaciji z oblačili toplejših materialov. Pomembni so tudi modni dodatki ki poživijo, zanimive barve nohtov in podobno,« nadaljuje z opisom svojega pristopa v oblačenju, kar se pa tiče frizure in barve las, pa pravi, da le ta pri ženski mora sovpadati s stilom oblačenja. Sama že dolga leta prisega na črno v močnejših tonih.

Na področju mode se želi preizkusiti  v modnem fotografiranju in  kot model za modne piste.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija