https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Vladimir Kočiš Zec in Weekend Band poskrbeli za zabavo v Radovcih

Radovci, 14.07.2013 ob 13:00  

PGD Radovci je včeraj organiziralo šesto nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal vasi Radovci. Letos je za zabavo poskrbel hrvaški pevec Vladimir Kočiš Zec in skupina Weekend Band.

Tokrat je tekmovalo 28 gasilskih enot in sicer 10 ekip članic in 18 ekip članov. Pomerili so se v suhi vaji z motorno brizgalno in metu torbice v začrtani krog. Pri članicah so prvo mesto osvojili PGD Bodonci, pri članih pa PGD Motovilci. Podrobnejše rezultate si lahko ogledate v spodnji priponki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    15.07.2013 ob 11:13 gost gost

    ojoj ojoj wikend bend ,te pa zecič mora na matrice poje ,ka kmetavzari nemajo pojma ,kak nekšni wikwnd bend tak ,blu, planetos ,pa ne vem ka še , edini v prekmurju so muzikanti HORIZONT ki so sposobni spremljati ,

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.