https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V sredo bo v Martjancih brezplačno izobraževanje za podjetnike

Martjanci, 15.07.2013 ob 11:00  

VEM točka Razvojna agencija Sinergija organizira delavnico z naslovom "SPLETNA STRAN, KI PRODAJA". Delavnica  bo v sredo 17. julija 2013, v prostorih centra BIOFUTURE v Martjancih 36 (1. nadstropje).


Delavnica bo potekala: 

 

- s pričetkom ob 16. uri za podjetja, ki delujejo 0-3 leta ter 

- s pričetkom ob 18. uri za podjetja, ki delujejo več kot 3 leta.

Na brezplačnem izobraževanju boste podjetniki izvedeli:

  • ·      Kako se obnaša obiskovalec Vaše spletne strani (Kaj ga pritegne in kaj odvrne);
  • ·      Kako razporediti vsebine, da bodo uporabniku prijazne;
  • ·      Kakšni meniji učinkovito vodijo obiskovalca po strani;
  • ·      Kakšni gumbi prinesejo največ povpraševanj;
  • ·      S katerimi brezplačnimi orodji lahko dosežete boljše rezultate na spletu;
  •    Vprašanja in odgovori.

Izvajanje storitev v okviru točke VEM je financirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, zato je delavnica za vse udeležence brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna predhodna prijava. Prijave sprejemamo do ponedeljka 15. julija 2013 elektronski naslov: jozica@ra-sinergija.si ali po telefonu na 538 13 50 (Jožica Toplak). V prijavi nam napišite naziv podjetja, ime in priimek ter e-naslov udeleženca. Delavnica bo trajala predvidoma 2 uri.

Znanje bo z Vami delil g. Andrej Šolinc iz podjetja Klaro in Domovanje. Je izkušen strokovnjak za pospeševanje prodaje s pomočjo spleta. Sodeloval je že pri več sto spletnih projektih za mala in velika podjetja. Vsi udeleženci delavnice, ki spletne strani še nimate, boste deležni posebne ugodnosti pri izdelavi spletne strani. Podjetniki, izkoristite priložnost, da povečate svojo prisotnost in prepoznavnost na spletu z vzpostavitvijo ugodne, atraktivne in učinkovite spletne strani.

Razvojna agencija Sinergija

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.