https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Slavnostna podelitev spričeval maturantom Gimnazije Murska Sobota

Murska Sobota, 16.07.2013 ob 12:51  

Včeraj popoldne je na ploščadi gradu Murska Sobota potekala slavnostna podelitev maturitetnih spričeval. Podelitve so se, poleg maturantov s starši in profesorji, udeležili tudi župan Mestne občine Murska Sobota, Anton Štihec, ravnatelj Gimnazije Murska Sobota, Roman Činč, predstojnica murskosoboške območne enote Zavoda RS za šolstvo, Irena Kumer. V svojih nagovorih so maturantom zaželeli obilo uspeha tudi v prihodnjem izobraževanju, da naj si gimnazijo ohranijo v najlepšem spominu, da pa tudi nikoli več ne bo, tako kot je bilo do sedaj.

Gimnazija Murska Sobota ima tri zlate maturante: Nino Cmor, Melanija Lang in Žiga Kalamar. Od 112 dijakov jih je maturo opravilo 107 (95,5 odstotka).

Za kulturni program so poskrbeli dijaki z glasbenimi točkami in recitali slovenskih pesmi, s plesno točko pa se je predstavil tudi plesni duo Ives in Uroš Bodanec. Po podelitvi je sledila zabava na grajskem dvorišču.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.