https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurski poletni festival kar pet dni brez vstopnine

Velika Polana, 19.07.2013 ob 8:30  

Seznam nastopajočih na letošnjem Pomurskem poletnem festivalu je bil objavljen že pred tedni, sedaj pa so organizatorji izdali dnevni program koncertov. Pet dni osemdnevnega dogajanja nam ponujajo zabavo brez vstopnine.


Koncertni del Pomurskega poletnega festivala bo v nedeljo 4. avgusta odprla hrvaška estradnica Severina, pred njo pa bodo za ogrevanje ozračja poskrbeli Blue Planet. Ta dan bo za vstopnico treba odšteti 9,99 evra.

Med tednom brez vstopnine

Sledijo štirje dnevi, ko se boste v Veliki Polani lahko zabavali brezplačno. V ponedeljek bodo nastopili Fatal Passions in Guns N' Roses Real Tribute Band, v torek se boste lahko sprostili ob nastopih U2 Real Tribute Band-a in skupine Broken Hearts, sredin večer bo pripadel Modrijanom, v četrtek pa bodo zabavali Polanski zvoki ter Dejan Vunjak & Brendijeve barabe.

Za vstopnico za petkovo zabavo z Ribljo čorbo in zasedbo Adam boste odšteli 5,99 evra, prav toliko tudi za sobotno fešto s skupino Tropik in Srebrnimi krili. Zaključek Pomurskega poletnega festivala v nedeljo 11. avgusta, ko bodo zabavali Marki in Rock Partyzani, pa bo znova brez vstopnine.

Tudi letos pestro spremljevalno dogajanje

Kot vsako leto, pa bo koncertni del spremljalo tudi vsakodnevno pestro dogajanje: kolesarjenje, balinanje, mali nogomet, kuhanje bujte repe, odbojka na mivki, kuhanje ribje čorbe, zabavno čolnarjenje in kmečka olimpijada.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2013 ob 10:19 gost dane gost

      Zakoj je skos vstopnina, kda so hrvaški pevci, pa zakoj je sploj zovete, te ofucane bende?

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2013 ob 12:11 Del R gost

      No, nej pa posplušuvati. Ka itak jih še večina posluša Slovencov pa ostalih, čeprav majo eno cirka dva singla dobra, pa niti svoje plošče čedne. No o imenih pa nemo zaj.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.