https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Turnir v Šalamencih osvojila ekipa Na jasi

Šalamenci, 23.7.2013  

Klub malega nogometa Šalamenci je včeraj priredilo IV. Robijev memorial - dnevno nočni turnir v malem nogometu. Na nogometnem igrišču v Šalamencih se je pomerilo dvanajst ekip in sicer Malarija Kerman, Bodonci, Stanjevci, Picerija Kučan, Okrepčevalnica Na jasi, Lemerje, Beli modeli, Breza, Strukovci, The Drinkers, Pečarovci in Okrepčevalnica Plaža.


Letošnji turnir je tokrat osvojila ekipa Okrepčevalnica Na jasi, ki je v finalu z 3:0 premagala Pečarovce. V malem finalu pa so Beli modeli z istim rezultatom bilo boljši od Stanjevcev.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2013 ob 22:41 Uporabnik gost

      Fajn je bilo. Zanimive in močne ekipe. Dober turnir. Drugo leto se vidimo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.07.2013 ob 13:29 amigo gost

      na jasi so bili fest premocni za ostale ekipe, vse tekme so zmagali vsaj tri razlike.mogoce edino beli modeli bi lejko jin kinkurenca bilij pa se to tezko. ovak pa je bilo lepo nedelsko popoldne ob fuzbali.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.