https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Perpetuum Jazzile s pesmijo Slovenija, od kod lepote tvoje

24.07.2013 ob 14:30  

Slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile, ki je vse bolj poznana tudi v tujini, je naredila priredbo Avsenikove uspešnice Slovenija, od kod lepote tvoje, za katero je posnela tudi videospot.


Gre za prvega v seriji videospotov, ki jih bo vokalna zasedba objavila kot vabilo na svoj največji koncertni spektakel doslej, ki bo med drugim obeležil njihov okrogli jubilej.

Avtor aranžmaja mojstrovine bratov Avsenik je izjemni slovenski džez pianist Marko Črnčec, vlogo solistov v skladbi pa sta prevzela altistka Karin Možina in baritonist Luka Černe. Videospot sta režirala poskrbela Perica Rai in Vladan J.

»Prav je, da čim več naših fanov po svetu spozna lepote naše dežele, na katere smo lahko ponosni - veseli smo, da lahko k temu prispevamo tudi z našimi glasovi in z videospotom, ki smo ga posneli na Veliki planini in na Bledu«, so zapisali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2013 ob 14:17 Ko to tamo peva gost

      Škoda tako lepe pesmi za takšno "umetniško skropocalo". Vse je tako osladno, vsiljeno, ... bljeak. Ampak vsak ima svoj okus.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.