https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Denis Kramar se iz Poljske seli na Ciper

26.7.2013  

Nekdanji nogometaš Mure 05 Denis Kramar je zapustil poljski Widzew Łódź in bo svojo kariero nadaljeval na Cipru pri Enosis Neon Paralimni.

 

Nazadnje je Denis Kramar igral na Poljskem pri Widzew Łódź, s katerim je prekinil pogodbo zaradi neizpolnjenih finančnih obveznosti. Pri poljskem prvoligašu se ni nadigral, saj je zaradi administrativnih težav in kasneje zaradi lažje poškodbe odigral le tri tekme. Kljub temu pa je pri trenerju in navijačih pustil močan vtis.

Kramar pa je medtem že našel nov klub, saj se je že preselil na Ciper. Kramar nam je zaupal, da je bilo kar nekaj drugih ponudb, vendar niso bile zanimive in se je tako odločil, da podpiše enoletno pogodbo s ciprskim prvoligašem Enosis Neon Paralimni. »Ljudje so zelo prijazni, tako da je prvi vtis dober, kako bo naprej pa bomo videli«, nam je svoje prve vtise previdno zaupal 21-letni Prlek.

Bočni branilec že trenira z novo ekipo in pravi, da so razmere dobre in podobne kot na Poljskem, le da je na Cipru veliko bolj vroče. »Veliko lažje se vključujem v novo ekipo, saj že poznam soigralca iz Poljske Hrvata Dina Gavriča in Nikola Tolimirja, s katerim sva skupaj igrala pri Rudarju«, je dodal.

»Poleg prve mednarodne izkušnje me bodo na Poljsko spominjali tudi navijači, ki so res dobri«, nam je o izkušnji na Poljskem zaupal Kramar in nadaljeval, da bolj pogreša svojo punco, družino in prijatelje, ki so v Sloveniji.

FOTO: widzew.pl

»V Muri 05 sem preživel lepe trenutke in nikoli mi ne bo žal, da sem nosil črno beli dres, to sem vedno počel s ponosom. Žalostno je, da kluba ne bo več v prvi ligi, saj si to regija in ljudje zaslužijo. Vedno bom navijač Mure pa čeprav sem bil le eno leto in pol v Murski Soboti in upam, da se čim prej vrnejo v prvo ligo«, je svoje mišljenje o Muri 05 strnil njen bivši branilec. Na vprašanje glede dolga pa je odgovoril, da je dolg ostal, a o tem ne razmišlja več.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2013 ob 8:49 TRL gost

      Srečno Kramar...

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2013 ob 8:51 iks gost

      Ta hlod pa more nešče redno forsejrate!

      4 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.07.2013 ob 8:59 Chico gost

      Srečno! Iks idi na eks. Ti bo odleglo.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.07.2013 ob 9:09 Janko gost

      Naenkrat ste vsi muraši proti nekdanjim igralcem. Poglejte si Boharja, kako je odigral tekmo Maribor: Birkirkara, cel čas stte pa govorili, da ne bo iz njega nič.....

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.07.2013 ob 10:42 realist gost

      Zato, ker je v zimskem prestopnem roku je odšel na Poljsko in, ker ni verjel Cipote, da bo boljše, ga zdaj kličete hlod. Pustite fanta, da gre tja, kjer misli, da je dobro za njegovo prihodnost. Glede Boharja pa sem slišal, da imata s trenerjem Čačičem istega menedžerja nekega Hrvata in da ga malo forsira, baje da je Rep zaradi tega odšel. Vendar, kljub temu pa Bohar pri Muri ni igral slabo, celo je bil med najboljšimi. Tako, da v nekem trenutku za boljšo prilagoditev potrebuje dološen veter v hrbet. Obema igralcema želim kljub temu, da uspeta.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.07.2013 ob 11:16 riki gost

      Vidim,da ste kompletni bedaki,drugo ne delate,da plujete po bivših igralcih. Rjši si poglejte posneke kako dobro so igrali v ligi in evropi. Predlagam vam ,da se sedaj ko čakate na prvo ligo nekaj naučite o igranju nogometaa, da potem več ne boste komentirali takih bedarij. Čestitkee Boharju in Kramarjju pa vsem ostalim,ki jim je uspelo najti klube. Za muro ste igrali z srcem , hvala vam dečki.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. maribor
      26.07.2013 ob 11:50 maribor

      Sem iz Maribora pa vidim da ste prekmurci čudni po svojih nekdanjih igralcev pljuvate namesto da bi bili ponosni na njih. Kramar je zelo dober igralec sem bil lani na tekmi v Mariboru ko so igrali proti Lazio je igral dobro. Mogoče škoda ker Zlatko ga ni pripeljal v naš sveti klub ker lahko igra na štoperi pa na levem bočnem. Lep pozdrav prekmurci

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.07.2013 ob 12:38 bg gost

      kda je tekma rakican mura zna sto kaj??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.07.2013 ob 13:02 ljutomerčan gost

      Ne čudi me, da je mura propadnola,saj imate tako nore komentarje, da ne more človek verjeti. Ko boste ostali prekmurski igralci v nižjih ligah toliko vložili v trening kot vloži Kramar, boste tudi dobri nogometaši, potem vam ne bo trebalo tako pluvat , iz same faušije

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.07.2013 ob 13:13 gringos gost

      kramar gringos!! srečno!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.07.2013 ob 13:54 lapta gost

      Čestitke Kramarju,hvala da si igral za muro, mogoče se kdaj vrneš.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.07.2013 ob 16:19 pravi realist gost

      Kramar, dosta sreče in uspeha na Cipru!!! Njegova najboljša tekma je bila definitivno Mura-Baku in je eden najbole zaslužnih, ka smo tan napredovali

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.