https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Pestro sobotno dogajanje na mednarodnem folklornem festivalu v Beltincih

Beltinci, 28.07.2013 ob 9:00  

Park v Beltincih je tudi v soboto pokal po šivih, saj so si obiskovalci že 43. Mednarodnega folklornega festivala lahko ogledali sejmarjenje in predstavitev krajevnih skupnosti Občine Beltinci. Med obiskovalci je bilo opaziti precej tujcev, kot častna gostja pa se je mudila ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu, Tina Komel.

Sobotno dogajanje se je letos začelo že zjutraj, saj so člani Kulturno umetniškega društva Beltinci v sodelovanju s Turističnim društvom Beltinci ob 10. uri prikazali žetev in mlačvo. Dogajanje se je nato nadaljevalo zgodaj popoldne, saj so se obiskovalci lahko sprehodili med stojnicami ročno izdelanega blaga ter si ogledali sejmarjenje in predstavitev krajevnih skupnosti Občine Beltinci. Kljub visokim temperaturam se je park do 20. ure napolnil, takrat pa je sledil tudi etno večer.

Po kulturnem programu se je nadaljevalo druženje ob domačih dobrotah iz vseh krajevnih skupnosti ter ob zvokih skupine Horizont.

Med obiskovalci je letos bilo opaziti precej tujcev, kot častna gostja pa se je v Beltincih mudila ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu, Tina Komel.


 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2013 ob 12:01 krofaš gost

      .....ova na sliki št 10 kak je ščrbinjava ka se pa kaže naj se skrije bog moj dragi svašta

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.07.2013 ob 12:50 lolek gost

      Budalo krofasko pa tau so oltajmeri

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.07.2013 ob 12:53 ssssssss gost

      haha - manekenka prve klase

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.07.2013 ob 13:30 dimek gost

      Ta je tak sigdar glavna pri Dimekaj ! Pa nišče njoj ne paše. Prava manekenka: HA:: HA:: HA!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.07.2013 ob 14:26 krofaš gost

      replika --lolek .........pa ka zdaj če so oldtajmeri tou z ženskov nema kaj jes pijšen ka je ščrbinjava ali je una tudi oldtajmer te je pa vredi .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.07.2013 ob 18:13 vinko megla gost

      Malo sebej poglednita kaka oltajmera sta v glavaj zgleda da vama je prazno notri bogme vijno ste pa meli toplo pa kak kunjska scalina jez to ne razmim nekaj se kcoj spravlate te pa takšno staro pokvarjeno pijačo mate.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.07.2013 ob 7:28 gost lila gost

      Poročevalka, kakši stavek je pa tou,je bilo opaziti število tujcev? Uredništvu pa: prispevke bi mogli dati lektorirati. Nekateri so nej za čitati.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.