https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

TRENDI

Poletje, glasba, festivali - in moda v njih

31.7.2013  

Zaprte prostore so zamenjali prostrani travniki, namesto elegantnih toalet, zapetih oblek ter visokih petk vidimo športne copate, kratke hlače in lahkotna frfotajoča krilca z dodatki. Klobuk za vročino, torba za hladno pijačo, okrog bokov pa jeans, ali pulover za hladnejše ure pozno v noč - vse do jutra kajpada. Sproščeno, v duhu glasbe, ki odmeva iz odrov, odpiljeno in mladostno. Takrat nočemo biti omejeni. Pa poglejmo ideje,v kakšnih kosih oblačil se bomo počutili zlito s glasbenimi festivali.

Rokerski stil - inspiracija Kristen Stewart: kratke hlače in padajoča majica zavezana ob strani ter z videzom raztrganega na ramenih bo primerna za rokerski koncert. Za piko na i pa obujte superge.

Boho stil - inspiracija Vanessa Hudgens:  Boemski stil, mehkih materialov in načilnih drobcenih vzorcev, razmršeno pričesko, z velikimi očali in škornji, ki zaščitijo noge pred prahom. Ali pa kar dolga obleka, v kateri se izgubite. Kot nalašč za sproščene tone glasbe v daljavi...

Z dolgo obleko ne morete zgrešiti...

Za večer morda pulover, ko se temperature spustijo malo nižje, ali zgolj za podlago ob sedenju v travi, ko gledate v nebo. Obvezne kratke hlače in pokrivalo v vseh možnih stilih! Bolj široko kot je, boljše se boste počutili. Iz praktičnega in iz vizualnega vidika. 

Vzorčaste oblekce, kratka krila? V vročih dneh ne morejo biti druga izbira, jeans pa kot dodatek, popestritev in pozdrav dobri nori glasbi! Nora noč ne uide! 

Čisto lahkotno, belo in nežno se lahko odenete, ko se boste tako počutile, ko bodo zvoki glasbe podobni, ali pa se bo večer nagibal k romantiki. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.