https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Teleing Pomurja remizirale z veliko Zvezdo 2005 iz Perma

Beltinci, 30.7.2013  

Nogometašice Teleing Pomurja so danes odigrale drugo prijateljsko tekmo v sklopu priprav na kvalifikacije za Ligo prvakinj. V goste so prišle nogometašice Zvezde 2005 iz Perma, ki so že tudi zaigrale v finalu tega tekmovanja. Pomurke so slovitejšim gostjam dobro parirale, celo povedle, na koncu pa več kot zasluženo remizirale.

Teleing Pomurje: Puš, Ketiš, Benak, Rola, Tibaut, Rogan, Erman, Nikl, Conjar, Marič in Vrabel. Klop: Pavlovski, Kozar, Zelko, Prša, Misja, Jelen, Zadravec, Črnko, Kolbl, Rozmarič, Eržen, Godina in Horvat.

Zvezda 2005 Perm: Saratovceva, Suslova, Orlova, Kipyatkova, Galay, Boichenko, Vlasenko, Adryshak, Apananchenko, Kytysheva in Pantuhina. Klop: Sinko, Tarhanova, Trofinova, Monika in Nurgalieva.

Pred samo tekmo je Branko Gros, predsednik Komisije za ženski nogomet pri NZS podelil pokala najboljšima strelkama lanskega prvenstva, Tanji Vrabel, ki je bila najboljša strelka Ženske nogometne lige in Špeli Kolbl, ki je bila najboljša strelka v konkurenci ekip U17.

Pomurke se slovitejših gostij niso zbale in so že od prve minute krenile agresivno. Prvi polčas je igra potekala med obema kazenskima prostoroma. Najlepšo priložnost za domače je zapravila Ermanova, ki si je lepo pripravila strel iz bližine, a je bila gostujoča vratarka uspešnejša, pri gostjah pa je bila najnevarnejša Boichenkova.

Drugi polčas so bolje odprle gostje, v 50. minuti je iz prostega strela za malo preko vrat ustrelila Tarhanova, na drugi strani je s strelom preko vrat "odgovorila" tudi Conjareva. Igra se je nato nekoliko umirila, pri gostjah danes najbolj razpoložena Boichenkova je stresla prečko Teleing Pomurja v 67. minuti. V 75. minuti so pomurke izvedle hitro akcijo, gostujoča obramba je bila nekoliko nezbrana, kar je kaznovala Tjaša Tibaut, ki je matirala Saratovcevo. Rusinje so v zadnjih minutah pritisnile in v 88. minuti preko Ie Andryshak izenačile.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.07.2013 ob 9:18 PREKMURSKI ZET gost

      Čestitke dekleta!

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.07.2013 ob 9:42 mičo gost

      bravo dekle!

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.