https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Teleing Pomurja so se poigrale z Mariborčankami

Beltinci, 1.8.2013  

Nogometašice Teleing Pomurja so odigrale tretjo pripravljalno tekmo pred začetkom kvalifikacij za Žensko ligo prvakov. V goste so prišle nogometašice iz Maribora, ki se domov vračajo s pravo pravcato katastrofo, saj je končni rezultat bil kar 11:2.

Teleing Pomurje: Puš, Ketiš, Marič, Rola, Prša, Vrabel, Benak, Conjar, Rogan, Eržen in Tibaut.

Dodajmo, da so za Maribor tekmo odigrale Pomurke: Kozar, Rozmarič in Misja.

Domačinke so odločno krenile v srečanje, si v prvih minutah pripravile kar nekaj priložnosti, vendar v zaključkih akcij niso bile dovolj zbrane. Svoj strelski pohod so začele v 20. minuti z zadetkom Vrablove, ki je do konca polčasa zadela trikrat, dvakrat pa je bila uspešna še Tibautova. Pri gostjah je bila najbolj nevarna Špela Rozmarič, ki je imela po napaki domače obrambe priložnost za dosego zadetka, a ji ga je na koncu Puševa vendarle preprečila.

Na začetku drugega polčasa je domači trener Jančar naredil kar devet menjav, od prve enajsterice sta na igrišču ostali le Rola in Eržen. Goliado zadetkov so v drugem polčasu dopolnile Erženova, ki je zadela dvakrat, po enkrat pa so zadele še Niklova, Ermanova, Kolblova in Rola, ki je uspešno realizirala najstrožjo kazen.

Domače so končale le z desetimi igralkami, saj je vratarka Pavlovska zaradi obrambe izven kazenskega prostora prejela rdeči karton. Za gostje sta poraz omilili "Pomurki" Rozmarič in Kozar.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2013 ob 9:56 gost123 gost

      čestitam, iz pravoga testa ste ;)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2013 ob 11:09 lujzika gost

      Ka se izživlavlejo na slabših.Prido drugi keden one prave iz Evrope, pa njim porcijo dajo. Te pa v džoč.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.08.2013 ob 11:17 ipsilon gost

      kujzika, tao je istina! prave in spoptovanja vredne ekipe se stavijo pri 5 maximalno 6 golih!!

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.08.2013 ob 11:23 Lujz gost

      Lepo in prav, vendar skoraj vse MOŠKE lige so bolj gledane , čvrste in bi se trebale poročati pred dekletami ne glede v kakšni ligi igrajo.N.P.-(odaja oj kak sem zluftal )

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.08.2013 ob 11:59 žnk gost

      Za vse tiste, ki vam gre ženski nogomet tako v nos, bodite pomirjenim po ligi prvakinj odhaja večina igralk prve ekipe in bodo rezultati povprečni, tako, da se boste lahko naslajali tudi ob porazih. Tudi joka ob porazih ne bo, se je delalo vedno pošteno na trengih in z stiskom rok boljšemu od nas pač nimamo problemov. In še odgovor na gledanosti ženskih tekem, no tega ne bom komentiral, vsaj vam internetnim navoščljivcem ne.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.08.2013 ob 16:35 g gost

      Edino kaj je še kelko telko v Pomurju od nogometa ostalo, je tej klub. Včasih gledan njihove treninge, poglednem tudi kakšo tekmo in lejko poven, ka redko keri moški klub v Pomurju trenira tak kvalitetno kak te igralke. Pa še upam si trditi, ka je večina tehnično bolje podkovana, kak marsikateri tretjeligaški igralci.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.08.2013 ob 7:41 Chico gost

      To je res. v klubi se dela plansko in načrtno, tudi z mlajšimi selekcijami. Tu so povsem konkurenčne in tehnično podkovane kot deške ekipe. Pa veliko sreče na evropskih tekmah. Mojo podporo mate.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.08.2013 ob 8:29 navijačica gost

      Drugi, tretji, četrti komentator - svojih frustracij in nevoščljivosti ne stresajte po spletu, če vam kaj ni prav bodite prosim tiho. Dajte mir ljudem, ki se trudijo z ekipo, dajte mir mladini - dekletom, ki namestlo da bi sedele pred računalniki, TV... trenirajo, se družijo, razvijajo vrednote, ki jih zgoraj navedeni ne poznajo in so na žalost to kar so. Srečno na "evropskih" tekmah.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.08.2013 ob 10:44 jasno gost

      Same luštne punce so, Moški kaj ne grete malo te punce gledat

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.08.2013 ob 11:05 oblačno gost

      gdo bo te možače gledal, redko kera med njimi je fejst..temu se ni čuditi..nogomet je moški šport..zato so tudi fudbalerke fizično močne babe.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.08.2013 ob 11:10 gost gost

      @jasno, tij jih samo gledaj, ne sijli drujge k tomi, saki dela pa gleda ka šče, če pa nemajo zadosti navijačov, pa kak je ži eden pred časom napisal: Nabavite nekaj gajb pijve, pa talajte, kakšni pijančki do se te ži najšli, ka do šli na tekmo.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.08.2013 ob 22:06 PREKMURSKI ZET gost

      Dekline poklon, to ne zna vsak v športu!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.