https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slovenski vinarji remizirali z veterani Bistrice

Gornja Radgona, 28.8.2013  

Le nekaj deset metrov od sejemskega vrveža, na ŠTC Trate, sta se v duhu Dneva vinogradnikov in vinarjev na 51. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, na prijateljski nogometni tekmi pomerili Vinska reprezentanca Slovenije in NK Bistrica – veterani.

Začetni udarec je izvedla 17. Slovenska vinska kraljica Neža Pavlič, po zanimivi in dramatični tekmi pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca. Nekdanji aktivni nogometaši iz Slovenske Bistrice in okolice, ki so potrdili, da niso pozabili igrati nogomet, so odlično zaigrali zlasti v 1. polčasu.

Ekipi sta se izmenjevali v napadalnih akcijah, a zadetkov le ni bilo več. Utrujenost Bistričanov in krajšo klop, so v 2. polčasu izkoristili nogometaši, ki tvorijo sicer aktualno evropsko prvakinjo med vinarji - Vinsko reprezentanco Slovenije, ki so si ustvarili kar nekaj zrelih priložnosti, a je na koncu le ostalo pri najbolj pravičnih in prijateljskih 1:1. Morebiti bi vinarji dosegli kaj več, če bi lahko nastopil poškodovani kapetan Danilo Steyer.

Gornja Radgona – Stadion ŠTC Trate, 100 gledalcev, glavni sodnik: Bakal (Gornja Radgona).

Strelca: 0:1 Almir Husić (19.), 1:1 Drago Capl (21. - ag.).

Vinska reprezentanca Slovenije: Simona Srajnšak, Borut Praprotnik, Robert Fišer, Danilo Steyer (cap), Gregor Mikuž, Tomaž Štrakl, Vladimir Mauko, Matej Hlebec, Matej Rebeninšek, Jani Druzovič, Jani Štrakl, Marko Toplak, Gregor Mikuš, Mitja Adam, Borut Babič, Leon Mlasko, Sebastjan Rojs.

Bistrica-veterani: Leon Finžgar, Iztok Gajšek, Zmagoslav Tkavc, Gorazd Maržin, Marjan Mesarič, Boštjan Stražišar, Almir Hasić, Zvonko Korošec, Drago Capl, Miha Špes, Branko Hren, Rok Dragič, Miro Pristovnik.

    Fotogalerija