https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: PGD Trdkova praznovalo 80 let delovanja

Trdkova , 29.08.2013 ob 12:00  

PGD Trdkova ustanovljeno 1933 leta je to nedeljo praznovalo 80 let delovanja. Ob tem jubileju so pripravili svečanost katere se je udeležilo 12 gasilskih društev iz okolice in pobrateno društvo iz Sakalovec iz Slovenskega Porabja.


Na govorniškem odru sta se poleg domačih predstavnikov zvrstila še predstavnik GZ Slovenije Andrej Vöroš in častni predsednik GZS Ernest Eöry. Ob tej priložnosti so zaslužnim članom podelili priznanja in odlikovanja GZ Slovenije. Trije gasilci in sicer Janez Sukič, Jožef Žampar ter Jože Rogan so prejeli Odlikovanje za posebne zasluge GZ Slovenije. Dolgoletni predsednik, ki je to funkcijo opravljal kar 33 let pa je dobil kipec gasilca in zahvalo domačega društva. Predstavili so tudi bilten, katerega so izdali ob 80 letnici, ki opisuje delovanje društva od nastanka pa vse do danes.

Po končanem uradnem delu so se kljub slabemu vremenu zabavali pozno v noč na pravi gasilski veselici s skupino Weekend Band.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2013 ob 13:07 gost gost

      Bilo je zelo dobro organizirano in poskrbljeno za pogostitev in zabavo. Bravo PGD Trdkova.Obiskovalec iz Doliča.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2013 ob 13:18 nonoo gost

      organizacija bila poskrbljena v nulo, ali glede na to pa bi lejko vseeno malo baukšo muziko zbrale, be vsaj več naroda bilo nej pa ene pa iste.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2013 ob 18:02 sadas gost

      ka v ton prekmurje sploh je kaj drugoga kak obletnice gasilcov ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2013 ob 11:05 gost gost

      čestitke za organizacijo in izvedbo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.