https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Obravnavanih več vlomov v vikende in vinske kleti

30.08.2013 ob 7:11  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V treh so bile tri osebe lažje telesno poškodovane. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, trije primeri povoženja divjadi in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih večje število vlomov v vikende in vinske kleti na območju Dobrovnika in okolice. Pri tem so neznani storilci iz notranjosti odnesli več električnega orodja, motornih škropilnic in kosilnic. Poleg tega je bilo obravnavanih še pet drugih tatvin, poškodovanje tuje stvari in ponarejanje listin. 

Ob tem poslušalce ponovno opozarjamo, da ustrezno zavarujejo svoje premoženje in o pojavu neznanih in sumljivih oseb takoj obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na tel. številko 113.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V ponedeljek se bo pričelo novo šolsko leto. Kot udeleženci v prometu bodite pozorni na otroke in njihovo nepredvidljivost, še posebej v bližini vrtcev in šol.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan v bližini šol. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2013 ob 8:40 lujzek25 gost

      Na Pincah so bili v izvidnici pred 3 meseci,tam niso nič odnesli.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2013 ob 0:05 kzc gost

      jebem jim mater lopovsko

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.