https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

S študijem na daljavo do tablice za 1€!

04.09.2013 ob 8:09  

ERUDIO višja strokovna šola v obliki ŠTUDIJA NA DALJAVO izvaja 4 javnoveljavne višješolske strokovne programe: EKONOMIST, ORGANIZATOR SOCIALNE MREŽE, LOGISTIČNO INŽENIRSTVO, GRADBENIŠTVO.

E-informativni dan bo potekal v četrtek, 5. 9. 2013, ob 16:30 v RIS Dvorec Rakičan. 

Kakšne so prednosti študija na daljavo?

Ker se zavedamo, da imamo ljudje vse manj časa in da je le-tega potrebno koristno in smotrno uporabiti, smo pripravili na ERUDIO Višji strokovni šoli študijske programe, ki jih izvajamo na daljavo.

Študij je tako omogočen in prijazen posameznikom, ki imajo deljen delovni čas, družinske obveznosti, so aktivni športniki ali imajo druge obveznosti, saj si čas in ritem učenja lahko sami določijo. Sami si lahko razporejajo čas, pridobijo komunikacijske večine in postanejo bolj uspešni in zadovoljni, tako v poklicnem kot v zasebnem življenju.

Foto: visjasola.erudio.si

Trajanje študija na daljavo

Študij traja 2 leti in se zaključi z zagovorom diplomskega dela. Programi so javnoveljavni in se izvajajo kot izredna oblika študija na daljavo. Ovrednoteni so s 120 kreditnimi točkami po sistemu ECTS.

Kako študirati na daljavo?

• Študij na daljavo poteka v virtualnem učnem okolju ob podpori tutorja. Pred pričetkom študija se na uvodnem dnevu, na spoznavnem seminarju, ki bo na sedežu šole, na ERUDIO Višji strokovni šoli v Ljubljani, seznanite z načinom dela pri študiju in z učnim okoljem (Moodle), ki ga boste uporabljali pri študiju. Temu sledi uvodni teden, kar pomeni, da se v tem tednu sami doma seznanjate z učnim okoljem, medtem pa vam je za vse dileme in vprašanje na voljo tehnična pomoč. Vse z namenom, da učno okolje obvladate do začetka prvega predmeta.

• Študij poteka modularno, kar pomeni, da se najprej odvija en predmet (4-5 tednov) in ko se zaključi se začne z naslednjim. Študij poteka v obliki forumov, klepetalnic, spletnih seminarjev - vse to vam omogoča, da ste ves čas v tesnem odnosu tako s sošolci, kot tudi s predavatelji, seveda pa imate ves čas na voljo- tudi tutorja.

• Ob vpisu dobite celoletni urnik, ki vam omogoča, da imate pregled nad celoletnim dogajanjem in obveznostmi.

• Prav tako dobite na začetku leta študijski koledar, kjer so navedeni izpitni roki, zasedanja Študijske komisije, zagovori diplomskih nalog, podelitve diplom in ostalo, tako da ste že na začetku študijskega leta seznanjeni s potekom študijskega procesa skozi celotno študijsko leto in da se tako laže organizirate.

Foto: visjasola.erudio.si

• Do študijskih gradiv, navodil, vseh informacij dostopate v spletnem učnem okolju Moodle.

• Vsak teden sproti (sami si razporedite čas - bodisi vsak dan nekaj, ali vse ob koncu tedna) pripravljate seminarske, projektne in vse ostale naloge in aktivnosti po navodilih predavatelja.

• S sprotnim delom lahko pridobivate ocene za posamezne naloge, ki na koncu sestavljajo končno oceno. V kolikor vam sprotno delo ne uspe, je vedno mogoče na koncu opravljati končni izpit v študijskem središču.

• V primeru, kjer je za posamezni predmet predviden ustni izpit, se le-ta izvede od doma, s pomočjo video prenosa.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2013 ob 9:23 smrkci gost

      Ko pa konča šdudij pa nebo dobil službe ali dela,kot je to v naši naj bolj izropani in spokradnjeni državi v evropi.Mladim svetujem,ko končajo študij ali srednjo šolo,čim prej se naj zaposlijo v tujini,ker v naši tajkunski državi nimajo prihodnosti.Če hočejo da jim bo dobro v življenju.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2013 ob 11:51 rudi gost

      Študij na daljavo? Kaj pa osebni stik, komunikacija, javno nastopanje? Kje pa bodo študenti dobili te kompetence? Kdo jim bo pomagal z nasveti pri poslovni matematiki, kako bodo osvojili kompetence statistike. Gradbeništvo na daljavo!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2013 ob 19:38 lol gost

      To je za lenuhe. Službe ne bo dobil nihče. KDOR HOČE BITI BOGAT IN IMETI SLUŽBO SE MORA IZUČITI ZA KERAMIKA, VODOVODARJA, PLESKARJA, odpreš privat in imaš vedno polno dela.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.09.2013 ob 10:44 Studentka gost

      Študij na daljavo je super! Iz lastnih izkušenj. Saj kdor ima željo po pridobivanju znanja ga bo pridobil na takšen ali drugačen način. Ta študij pa seveda omogoča nam, ki nismo ravno iz centra mesta, imamo družine in smo zaposleni, da študiramo. Sama sem se vpisala na študij na daljavo, program Logistično inženirstvo, na omenjeni šoli in moram reči, da sem izredno zadovoljna. Tako s potekom študija, organizacijo in predvsem PRIDOBLJENIM ZNANJEM. Če še ne veste, gre trend v izobraževanju v to smer. Poglejte malo izven naše države (Anglija, Amerika). Važno je kaj znaš, zato tudi ostalim, toplo priporočam, saj znanja ti nihče ne more vzeti. In četudi ti morda trenutno pridobljena stopnja izobrazbe ne koristi, kdo ve, kaj bo čez 10 let!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.