https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Neznanec ukradel štiri traktorske pogonske gredi

16.09.2013 ob 7:13  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala z gmotno škodo, devet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, iskali pogrešano osebo, vozniku zasegli moped, ker ga je vozil brez vozniškega dovoljenja in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine, drzno tatvino, tri primere ponarejanja listin, vlom in poškodovanje tuje stvari. V Radomerščaku je neznanec ukradel štiri traktorske pogonske gredi in v Hrastje-Moti sveder za delovni stroj. V Srednji Bistrici, sta bila pri tatvini oblačil v zbirnem centru za kosovne odpadke prijeta dva moška. Izven naselja Motovilci je bilo v gozdu vlomljeno v osebni avtomobil. Iz notranjosti je neznanec ukradel denarnico z dokumenti in denarjem. Radgonski policisti so obravnavali poškodovanje silokombajna med siliranjem. Neznanec je med koruzo nastavil železne profile, kar je imelo za posledico, da je prišlo do poškodbe dveh silokombajnov. Obravnavana sta bila tudi dva tujca, ki sta uporabljala ponarejene dokumente o podaljšanju tehničnega pregleda in tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. Na avtocestnem počivališču v Pincah je bila izvršena drzna tatvina iz osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.