https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspešen zaključek tedna kickboxinga

17.9.2013  

Za Kickboxing klubom Murska sobota je teden kickboxinga, ki so ga organizirali prvič. Zelo so zadovoljni z obiskom, z vzdušjem; v prihodnje pa se bodo udeležili treninga v športnem centru Tomaža Barade, pri trenerju Dejana Zavca, Dirku Dzemskem.

Skozi celoten teden se je enajstih treningov udeležilo skoraj 200 udeležencev, nekaj pa je bilo tudi gledalcev. Dva dni sta treninge vodila domača trenerja Tomo Kološa in David Žibrat, v preostalih dneh pa so udeleženci trenirali pod taktirko Gregorja Stračanka, Vida Kajtne, Aleša Zemljiča in Tomaža Barade, ki so dokazali, zakaj so njihova imena tako znana v svetu borilnih veščin.

Organizatorji so bili najbolj veseli, da so lahko udeleženci spoznali odlične trenerje in njihovo delo, da so se skupaj naučili veliko novega ter da so dobili dodatno motivacijo, ko so trenirali z najboljšimi. "Skozi celoten teden je prevladovalo odlično vzdušje, veliko smeha, dobre volje, odličnega počutja po treningih, druženja, spoznavanja novih prijateljev, skratka vse, kar lahko ponudi Kickboxing" so povedali v klubu.

V bližnji prihodnosti se nameravajo v športnem centru Tomaža Barade udeležiti treninga, ki ga vodi Dirk Dzemski, trener Dejana Zavca, kjer bo prav tako prisoten naš najboljši boksar vseh časov. V začetku oktobra pa jih čaka mednarodni turnir na madžarskem "za katerega se bomo še dodatno pripravili".

Na naslednjih naslovih si lahko ogledate dogajanje na treningu z Davidom Žibratom in Tomažem Barado.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.