https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: PGD Beznovci postali pomurski regijski prvaki

Beznovci, 19.09.2013 ob 12:00  

Člani A PGD Beznovci so v Ljutomeru na regijskem tekmovanju osvojili prvo mesto in tako postali pomurski regijski prvaki ter se uvrstili na državno prvenstvo.


Na tekmovanje so se pripravljali skozi vso leto, zadnje tri mesece še posebej intenzivno, tako da je z osvojenim prvim mestom na pomurskem regijskem tekmovanju ves njihov trud poplačan in njihova dolgoletna želja izpolnjena.

FOTO: facebook

Vaščani so jim pri tem stali ob strani in jih vzpodbujali, saj jih je več kot 50 spremljalo na samem tekmovanju v Ljutomeru. Kot pravijo sami je zadostni dokaz, da so zelo ponosni na zmago, sprejem, katerega so priredili za njihove prvake v nedeljo zvečer, ko so prispeli s pokalom in medaljami v svoj domači kraj. Pri gasilskem domu jih je namreč pričakalo okrog 120 vaščanov s predsednikom GZ Puconci Ivanom Pintaričem in poveljnikom GZ Puconci Francem Barbaričem na čelu. Manjkali pa niso niti člani iz sosednjih gasilskih društev, ki so se skupaj z beznovskimi gasilci poveselili ob njihovem velikem dosežku. Veselje ob penini, prigrizku, ognjemetu in zvokih harmonike je tako bilo nepopisno.

Ganljiv sprejem in izkazano spoštovanje pa je vsekakor zadosten motiv, da nadaljujejo s trdim delom in se še bolj pripravijo na državno tekmovanje, kamor so se s to zmago uvrstili.

FOTO: Marjan Car

Odličen uspeh PGD Beznovci so dopolnili še člani B, saj so osvojili tretje mesto.

Enota člani A PGD Beznovci so:
- Tomaž Huber (desetar)
- Mitja Veren (sel)
- Dejan Miholič (strojnik)
- Leon Maček (napadalec 1)
- Tomo Marič (napadalec 2)
- Goran Maček (vodar 1)
- Igor Marič (vodar 2)
- Gorazd Bagola (cevar 1)
- Vojko Flegar (cevar 2)

Enota člani B PGD Beznovci so:
- Ferdinand Bagola (desetar)
- Božidar Benkič (sel)
- Dušan Car (strojnik)
- Robert Šinko (napadalec 1)
- Bojan Makovec (napadalec 2)
- Milan Marič (vodar 1)
- Davorin Bernjak (vodar 2)
- Marijan Huber (cevar 1)
- Drago Puhan (cevar 2)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.