https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: NŠ Mura preko Slatine na drugo mesto

Murska Sobota, 30.9.2013  

Na Fazaneriji sta se včeraj v šestem krogu I. MNL Murska Sobota srečali NŠ Mura in Slatina iz Radenec. Domačini so vodili že ob polčasu, do konca tekme pa so samo še potrdili novo zmago, s katero so se prebili na drugo mesto za Serdico. Prvič sta v črno-belem zaigrala tudi Kanadčana z italijanskima potnima listoma.


NŠ Mura : Slatina 3:1 (2:1)

Strelci: 1 : 0 Nemec (27), 2 : 0 Balažic (36), 2 : 1 Sečko (45), 3 : 1 Malačič (66)

Gledalci: 300

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Oglejte si tudi:

 
  POM NOGOMET: Veržej že tretjič zapored, pomurska derbija domačinom

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2013 ob 13:21 Medicius gost

      Čestitke Muri. Še malo pa bo Mura prva, pa to sploh ni bil njen cilj za to sezono. :) Pohvale pa tudi navijačem Slatine, ki so moštvo podpirali celo tekmo in jim kljub porazu na koncu poklonili velik aplavz. Kapo dol!

      34 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2013 ob 13:38 fata gost

      Čestitke MURI za zmago.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.09.2013 ob 13:45 Truplo gost

      Da bo, če bo Mura prva niti ne sme biti presenečenje ne glede na cilj. Za slovenske razmere je Sobota v tem okolišu veliko mesto, baza je velika... Ker so menjali ime verjetno štartajo tudi z nulo, kar se tiče dolgov in v eni Soboti in okolici se navadno hitro nabere več denarja, kakor npr. v Beltincih ali Radencih. Upam samo, da bodo šlil naprej po zdravi pameti, da bodo klub vodili odgovorni ljudje in da bo cilj prva liga morda čez sedem ali več let. Predvsem tudi, ko bodo gospodarske razmere urejene. Morda sanja svinja o kukuruzu, ampak to ni greh?

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.09.2013 ob 15:02 zanimivo gost

      Na tekmi so bile prižgane bakle. Kje je policija, kje so varnostniki,...

      4 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.09.2013 ob 16:54 SIMPATIZER gost

      Muri čestitke ob zmagi, navijačem Slatine pa velik poklon ob navijanju za svoj klub in svoje mesto. In kje je bila policija? Odgovor na komnetar"ZANIMIVO"-Kaj nisi mogel najti nič drugega kaj bi lahko bilo sporno ob zmagi Mure? Eni ste v mešanju "dreka" umetniki v negativnem smislu. BIla je lepa tekma kljub zelo slabemu in hladnemu vremenu. Čestitke obema ekipama.

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2013 ob 19:40 Mr Jack gost

      Kaj Radenčani, vi ste se tudi pred tekmo pokakali od strahu, ker ste igrali z Veliko, veliko Muro. Ne vem kaj se vsi klubi v tej ligi tak bojijo teh mladeničev in Mure. Naslednjim klubom, ki bodo igrali z Muro, Gančanom in ostalim ki pridejo na vrsto, priporočam da uro pred tekmo grede kakat in pustite strah na sekretu, pugum in borbo pa na igrišču. Kaj ne Slatinčari in ostali. Ne na igrišče proti Muri z punimi hlačami kakcov in strahov.

      0 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.09.2013 ob 20:00 PREKMURSKI ZET gost

      Čeprav nisem navijač NK Mure, poklon tej mladi ekipi Mure. Marsikdo jih je pred časom pribijal na križ in govoril grde besede o njih, o klubu. Bravo fantje, le tako naprej!

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.09.2013 ob 20:26 Dejan gost

      Meni kot starejšemu navijaču Mure niso nevem kak pri srcu te pirotehnike, ampak po drugi strani pa popestrijo tekmo. Bi pa vprašal zakaj ni še kaj slik od naših Gringosov? Tile mladi fantje si zaslužijo vse čestitke za bodrenje kluba. Na vsaki tekmi so, na vsakem gostovanju, tak da si zaslužijo da se objavi kaj več slik, ne pa samo ena. Pa čeprav jih je malo, fantje navijajo celo tekmo. Samo tako naprej mladi fantje ;)

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.09.2013 ob 21:17 realen gost

      malo zdaj prekinite z to muro!!!pomurec nej samo nemejni za Muro,,,, PROSIM PREKINITE ŠE VEČ JE BOKŠIH IN BOLE POŠTENIH KLUBOV... KAK JE MURA!!!!! PROSIM NE DELAJTE REKLAMO SAMO ZA MURO!!! ITAK POMUREC.COM JE NAMENJEN SAMO ZA MURO,,,JE ŠE VEČ KLUBOV V SLABŠIH LIGAH!!!PA TO NE KOMENTIRATE LEJKO POVEMO POMUREC, COM JE ISTO KAK MURA.COM NAJ VAS JE SRAM

      3 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.09.2013 ob 21:38 gost gost

      apaurin? si probal?..lol..

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.09.2013 ob 22:01 gost gost

      @realen, malo menje špricerov pa de v glavi včasik vse bole poštijmano. lol

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.10.2013 ob 6:12 nixon gost

      Slatina nema za burek ... pa še trgatve so, tak ka :) :)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      01.10.2013 ob 8:29 mura gost

      ge neven ka vas bolij mura telko pa zakoj se pise od mure? MURA je pac nekso ime trademark, ne pa ostali. narod zanima ka se dogaja z muro nej ostalimi, tudi na portali ge so pomembni kliki do objavlali clanke od mure zato ka clanke od mure de kliknilo 500lujdi, clanek od slatine pa 30lujdi. napiso san slatina ker so pac zadnji spilali z muro, saj isto je z gancani, serdico, tisino, krizevcami, hodos, salovcami, cankovo, .... zato se sprijaznite ka te se naprej preberali clanke od mure, ce van je nej van nej trbej steti pa odperati pa dodajati klikov, ce razmite :) najbrz me nej ali tak je vseeno, mura je mura, ostalo je pa za muro. pac nej misljeno trenutno na lestvici pa po ligaj ka vsi znamo ka je trenutno kar preci klubov na visjon nivoji od mure v pomurje, ali priljubljenost kak ma mura nede nisce drugi mel. in se 1x ponavlan narod zanima ka se dogaja z muro to je nej klub za medobcinske lige, lokalno prebivalstvo je navajeno ka je mura prvoligaski klub in zato jih s telko vecjin zanimanjen spremla ka se dogaja. ali eni nerazmite pa ste dosadne ka zakoj pisejo od mure!?! te do pa od bakovec ka celi zivot zivotarijo v 1mnl? in podobni..;)

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      01.10.2013 ob 12:17 KAR NEKDO gost

      Zelo velik klub je ta Mura. Na sliki pa samo navijačice in navijači Slatine. Kje pa so soboški navijači?

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      01.10.2013 ob 12:26 karnekdo gost

      ja pa sto je za to kriv ka so na slikaj samo ovi navijaci? :) nej valda klub? lejko ti poven ka je resan bilo dosti "navijacov" slatine, ampak se vedno je bilo vec gledalcov na strani mure kak slatine..

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.