https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Predstavitve oglaševalcev

Oštarija Kamenšnica

MURSKA SOBOTA-BAKOVCI, BAKOVSKA 37 (Ribiški dom)  

Snežinke tiho prekrijejo sledi, a čas naj ne zabriše dragocenih vezi, ki stkali smo jih do soljudi. 

 Srečno 2011!

Kolektiv oštarije Kamenšnica

---------------------------------------

Vabimo Vas na odlična popoldanska kosila in večerje, ki jih za vas skrbno pripravljajo visoko usposobljeni kuharji!

SPREJEMAMO REZERVACIJE ZA ZAKLJUČENE SKUPINE DO 50 OSEB  ...

----------------------------------------

  Nahajamo se na Bakovski cesti, to je na poti iz Murske Sobote proti Bakovcem v prostorih ribiškega doma Murska Sobota. Oštarija ponuja bogato izbiro vseh mesnih in ribjih jedi ter bogato ponudbo italjanskih specialitet kot so pizze in testenine, ki jih za vas pripravljajo pravi mojstri kuhanja.

Prav tako vsakodnevno za vas pripravljamo malice in kosila ter pestro izbiro nedeljskih kosil in vsakodnevno ponudbo dnevnih menijev ter posebnih ponudb, kot so tedni jagod, špargljevi tedni in podobne dobrote, ki se prilagajajo letnim in prazničnim časom ...

 


Naj zadišijo dobrote v oštariji Kamenšnica!


Vse, ki bi radi jedli dobro, kvalitetno in po prijazni ceni ter se obenem sprostili ob sprehodu po naravi, vas lepo vabimo, da se nam pridružite vsak dan med 9. in 22. uro ter ob vikendih do 24 ure! 

Vaša OŠTARIJA KAMENŠNICA

Rezervacije na telefon: 05 99 266 27


Bakovska 37, 9000 Murska Sobota (Ribiški dom)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. frenks
      25.11.2010 ob 14:47 frenks

      Ne vem, če glih takole zgleda, sem zadnjič jedel morske sadeže s širokimi rezanci (zadnja slika), pa so čisto drugačni v živo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.