https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Murski Soboti kriminalisti pridržali okrožnega tožilca

04.11.2010 ob 15:30  

Po neuradnih informacijah naj bi bil osumljen podkupovanja. Kot so za Rtvslo.si povedali na policiji, policijska preiskava na vrhovnem državnem tožilstvu še poteka, vodi pa jo Nacionalni preiskovalni urad (NPU). 

Kriminalisti naj bi trenutno pri osumljencu opravljali hišno preiskavo. Kot še poroča Rtvslo.si, naj bi preiskovalci NPU prostost odvzeli okrožnemu državnemu tožilcu Robertu Stojku, ki naj bi bil osumljen jemanja podkupnine v višini 20 tisoč evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. sebastjan
      04.11.2010 ob 18:04 sebastjan

      Kdaj so na vrsti še ostali iz murskosoboškega sodišča?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. brigitka
      04.11.2010 ob 18:17 brigitka

      Ne bojo ga zaprli.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. secufin
      05.11.2010 ob 9:14 secufin

      Zakoj bi pa sodniki, tožilci, advokati, doktori..... bili nedotakljivi? O stanju duha v slovenskem pravosodju (predvsem v manjših krajih) je pa škoda zgubljati besede! Sicer je pa Slovenija tudi zaradi takih politikov in državnih uradnikov........ na Grško / Španski poti!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.