https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V gramoznici Babinci tatvina odpadnega železa

04.10.2013 ob 7:11  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali dve tatvini v trgovinah in goljufijo. Ljutomerski policisti so obravnavali moška, katera sta pred tem izvršila tatvino odpadnega železa v gramoznici Babinci.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnem kraju. Soboški policisti so enemu kršitelju izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

V času od 1. do 7. oktobra potekajo aktivnosti za večjo varnost pešcev »BODI PREVIDEN«.  Pešce opozarjajo, da uporabljate prometne površine namenjene hoji pešcev. V nočnem času pa obvezno uporabljajte odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave. 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.