https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

FOTO: Košarkarji KK Radenska Creativ Sobota osvojili odlično drugo mesto

Murska Sobota, 6.10.2013  

V petek in soboto je potekal v Športni dvorani na OŠ 1 v Murski Soboti mednarodni košarkarski turnir. Gostje iz Kranja so si priigrali prvo mesto na mednarodnem turnirju v Murski Soboti, drugo mesto so zasedli košarkarji KK Radenska Creativ Sobota, tretji so bili košarkarji KK Grafičar iz hrvaškega Ludbrega in četrto mesto je zasedel KK Konjice.


V petek sta se pomerili četrto uvrščena ekipa 2. SKL Elektro gorenjska prodaja iz Kranja in aktualni član hrvaške druge košarkarske lige sever ekipa košarkarskega kluba Grafičar iz Ludbrega na Hrvaškem. Po izenačeni igri, kjer ni nobena ekipa vodila več kot za 5 točk je ob koncu slavila ekipa Elektro gorenjske prodaje z izidom 77:73.  V drugi tekmi se je domača ekipa in organizator turnirja Radenska Creativ Sobota pomerila s košarkarskim klubom Konjice in jih premagala z izidom 73:43.



V soboto je potekal turnir kadetov:

Ob 10.00 uri KK Radenska Creativ Sobota : KK Čakovec

Ob 12.00 uri KK Čakovec (Hrvaška) : KK Gunners Oberwart (Avstrija)

Ob 14.00 uri KK Radenska Creativ Sobota : KK Gunners Oberwart ( Avstrija)


Za tretje mesto sta se pomerili ekipi KK Konjice : KK Grafičar Ludbreg (Hrvaška), slavila je ekipa iz Hrvaške. Za prvo mesto sta se pomerili ekipi KK Radenska Creativ Sobota : KK Elektro gorenjska prodaja (Kranj), kjer so si prvo mesto priigrali gostje iz Kranja z rezultatom 59:75. Rezultat po četrtinah:  ( 15:20, 21:20, 15:20, 8:15 ). Strelci za KK Radensko Creativ Sobota: Jernej JUTERŠNIK 18, Davorin ŠKORNIK 12, Tilen KUKEL 2, Tadej HORVAT 11, Mitja MAJC 3, Bine BARBARIČ 9, Zdenko BILIČ 4. Strelci za KK Elektra Gorenjska prodaja Kranj: Jan BEŠTER 2, Klemen PANIČ 3, Aleksander VOJIČIČ 19, Emil RADONČIČ 11, Jean Luka BILBIJA 9, Tjaž ROTAR 4, Luka ZAVRŠNIK 8, Grega DEŽMAN 3, Hasan DEŽMAN 3, Hasan KOVAČEVIČ 6, Rok JAKOBČIČ 9.

 
Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2013 ob 18:17 ragbi gost

      bil što tan? prej ka so v finali zapele pesti

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2013 ob 19:56 bozo gost

      fajn so se zgrabili!! tekma prekinjena in niso več igrali naprej

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.10.2013 ob 22:30 pretepac gost

      sto se pa te vupa biti pri radenski??

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.