https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Teleing Pomurja premagale Jevnico s 5:1

Beltinci, 6.10.2013  

V 6. krogu Slovenske ženske nogometne lige sta se v Beltincih pomerili do sedaj še neporaženi ekipi Teleing Pomurje in Jevnica, ki se je pred to sezono zelo okrepila. V Beltincih se je zbralo slabih 100 gledalcev, ki so videli zmago domačink s 5:1.

Teleing Pomurje: Puš, Zelko, Prša, Nikl, Erman, Marič, Rogan, Conjar, Eržen, Vrabel in Tibaut, Klop: Kosi, Kolbl, Misja, Rozmarič, Jelen in Godina.

Jevnica: Jevšenak, Močnik, Gaber, Kavčič, Vehar, Grad, Gicić, Špelič, Poglajen, Petrač in Jerina. Klop: Vodlan, Zupančič in Zver.

Glavni sodnik: Zoran Kelenc.

Strelke: 1:0 Conjar (5.min), 2:0 Eržen (12.min), 3:0 Conjar (28.min), 4:0 Vrabel (30.min), 5:0 Vrabel (50.min). 5:1 Spelič (51.min).

ZAČETEK TEKME!

2.min: Podajo iz kota za Pomurje bo izvedla Manja Rogan. Gostje so žogo izbile v še en kot.

3.min: Vratnica! Po podaji iz kota je do strela z roba kazenskega prostora prišla Nina Marič in zatresla vratnico.

5.min: GOOOL! 1:0 za Teleing Pomurje! Erženova je potegnila po desni strani, podala pred gol, ustrelila je Vrablova, gostujoča vratarka je žogo odbila, a le na nogo Moniki Conjar, ki je žogo pospravila v mrežo.

11.min: Še en lep predložek Kaje Eržen, do strela je tokrat prišča Tibautova, a ustrelila preko vrat.

12.min: GOOOL! 2:0 za Teleing Pomurje! Tokrat je po levi strani v kazenski prostor prodrla Maričeva, podala na drugo vratnico, kjer je žogo v mrežo pospravila Kaja Eržen. To je njen deseti zadetek v tej sezoni.

15.min: Lepa priložnost za Pomurke! Monika Conjar je podala v kazenski prostor, kjer je do strela prišla Tibautova, a še enkrat nastreljala vratarko Jevšenakovo.

22.min: Strel Vrablove iz roba kazenskega prostora je gostujoča vratarka brez težav obranila.

28.min: GOOOL! 3:0 za Teleing Pomurje! Tibautova je preigravala po levi strani, podala pred gol, kjer je Monika Conjar ostala sama, pred vratarko in zadela za 3:0.

30.min: GOOOL! 4:0 za Teleing Pomurje! Po še eni podaji Tibautove z leve strani je tokrat zadela Tanja Vrabel, že petnajstič v tej sezoni.

32.min: Sedaj prva priložnost za Jevnico. Do strela je prišča Špeličeva, ki pa je merila preslabo in žoga je zletela mimo vrat Pomurja.

37.min: Strel Ermanove od daleč je zletel preko vrat.

39.min: Še ena priložnost za Ermanovo, ki je tokrat prišla do strela po podaji iz kota, ustrelila je močno, a mimo vrat.

40.min: Po podaji Tibautove je Erženova z glavno merila mimo vrat.

41.min: Prosti strel za Teleing Pomurje na robu kazenskega prostora, nekoliko na levi strani. Vrablova je merila preko vrat.

KONEC PRVEGA POLČASA! Nogometašice Teleing Pomurja so polčas suvereno dobile s 4:0.

ZAČETEK DRUGEGA POLČASA! Ekipi nadaljujeta v nespremenjenih zasedbah.

47.min: Prva priložnost za domače v drugem polčasu. Po podaji Erženove z desne strani je do strela iz težkega položaja prišla Tibautova, a ni uspela premagati gostujoče vratarke.

50.min: GOOOL! 5:0 za Teleing Pomurje! Po še eni podaji Erženove z desne strani je z glavo zadela Tanja Vrabel.

51.min: GOOOL! 5:1. Po hitri akciji je za Jevnico zadela Ines Špelič.

55.min: Menjava pri Teleing Pomurju. Tjaša Misja je zamenjala Andrejo Nikl.

57.min: Rumeni karton je prejela Suzana Močnik. Hkrati prosti strel iz roba kazenskega prostora za Pomurke. Tibautova je merila preko vrat.

59.min: Še ena menjava pri domačih. Anjo Prša je zamenjala Karmen Godina.

61.min: Strela Tanje Vrabel z glavo je zletel mimo vrat.

64.min: Prečka Jevnice! S strelom od daleč je prečko stresla Kaja Jerina.

66.min: Strel Lucije Grad preko vrat. Gostje so v drugem polčasu nevarne.

71.min: Lep prodor Kaje Eržen, ki je nanizala nekaj gostujočih igralk, prišla do strela, a žoga je zletela tik mimo desne vratnice.

72.min: Menjava pri Teleing Pomurju. Dvakratno strelko Moniko Conjar je zamenjala Špela Kolbl.

74.min: Dvojna menjava pri Teleing Pomurju. Iz igre Kaja Eržen in Nina Marič, v igro Špela Rozmarič in Melani Jelen. Pri Jevnici je Tjašo Gicić zamenjala Nina Zupančič.

KONEC TEKME! Nogometašice Teleing Pomurja so premagale še Jevnico, ki je do današnje tekme poleg njih bila še edina neporažena ekipa. Po lepi igri v prvem in obetavnem začetku drugega polčasa, je igra v zadnje pol ure zelo padla, a Pomurje so si že prej priskrbele ugoden rezultat.

Več fotografij v spodnji galeriji (FOTO: Kristijan Škrlec) ...

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2013 ob 20:37 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo dekleta, bravo beltinčanke!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.