https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Gančani in Mura sta se razšla brez zadetkov

Gančani, 7.10.2013  

V Gančanih so se v 7. krogu 1. MNL Murska Sobota pred dobrimi 300 gledalci pomerili nogometaši Gančan in Mure. Tekma se je končala brez zadetkov.

Gančani: Jerebic, Žižek, Bedek, Špilak, Balažic, Palatin, Mujdrica, Granfol (od 50. Tratnjek), Jerič P. (od 58. Jerič I.), Kokol (od 83. Puhan) in Balažic.

Mura: Luk, Lacroce (od 60. Madon), Kocbek, Koren, Malačič, Hozjan, Nemec M., Kuzmič, Nemec T., Balažic (od 80. Nemec A.) in Pavel.

Glavni sodnik: Andrej Tratnjek

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2013 ob 8:05 ČEMEREN gost

      tekma prava prvenstvena,borbena štero so pa pokvarili soboški "navijači" oz.huligani šteri najprle neščejo plačati vstopnine,te še vržejo malo nej bombo oz.nikšo pirotehnično stvar šrera je tudi poškodovala otroka.Me prav zanimle ka de delegat napijsal;pa de samo opozorilo za Muro? Drugače pa Mura nema za burek.

      22 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      07.10.2013 ob 9:08 ČEMEREN gost

      ge je moj komentar od prle???

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      07.10.2013 ob 9:17 Markec gost

      Daj idi pa vzemi pomirjevalo pa de boljše.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      07.10.2013 ob 9:26 xxl gost

      ČEMEREN-evo zdaj vidite ka z stopnino ko je gostovala pri vas ekipa NK ROMA niste imeli problema mogoče res nekateri posamezniki niso imeli zadosti denarja za stopnino ker so ves denar pustili pri šanku zdaj vidite kaj je CIGANIJA mi smo samo romi in to bomo ostali,MURA si itak ni zaslužila to ligo mogla bi začnot v MNZ 2.Delegati imajo izbrane ekipe koga morejo kaznit ne bojte se proti muri nedo napisali kazni ker itak nima za BUREK

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. gost
      07.10.2013 ob 9:29 kaudiš gost

      mura slaba oz.špilala je lejko telko kelko so jim gančani dopuščali,pričakoval sem več od Mure,drugače pa imajo tudi gančani solidno ekipo z nekaj mladimi igralci katerih čas šele prihaja! nekateri navijači mure so pa res pravi strahopetci-poškodovali otroka z veliko petardo,vstopnine ne plačujejo,delajo pa se neke težke frajere!! Verjetno so mislili da se jih vsi bojijo-vendar ne v Gančanih!!! Drugič bo bolje če ostanete doma -itak nimate za burek!! Dotaknil bi se še sojenja katero je bilo na nivoju,zato pa tudi Mura ni zmagala,ker ni imela pomoči sodnika! Bila pa je lepa tekma,prava borbena z nekaj lepih priložnosti enih in drugih,škoda da se vedno najde budala ki mora vse pokvariti!!

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!
    11. gost
      07.10.2013 ob 9:30 jooos gost

      xxxl, se popolnoma strinjam!! mura so sami lopovi, isto kak policaji z mnz!!

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Za komentiranje se morate prijaviti!
    13. gost
      07.10.2013 ob 9:41 iks gost

      predvidevam ka de glavni sodnik kažnjeni, ka nej mura zmagala!!

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. Za komentiranje se morate prijaviti!
    15. gost
      07.10.2013 ob 10:08 Murska-Sobota gost

      Kelko enih kompleksov proti Muri. Kelko enih žalitev proti Muri, Murski Soboti, itd. je bil zaznati na tekmi v Odrancaj. Čuda, ka je to za enih lidi. Medten pa niti lastnih navijačov nemate. Medten niti ene pesmi ne spopejvlete kak domačini. Medten ste nej dugo proslavlali 60 let? Ja kelko krat ste pa bar nastopali v 1.ligi v teh lejtaj? Kelko krat ste pripravili doma kakši spektakel? Navsezadnje pa, nejste bili sposobni zmagati doma, to je cela štorija ... vi ste v nekšon čist drujgon svejti ... v ton svejti lejko vaščani žalite meščane, čeprav vas v MS nišče ne provocejra, samo zaradi toga, ka mate nekše zastarale komplekse proti meščanon (podobno kak rasizem). V ton vašon svejti so Odranci institucija proti Muri, in majo najbaukše navijače v Prekmurji, s kerimi se nede nišče zajebavo. Sploj kda kaj premislite, prle kak povejte ali napišete? Glede petarde van dan praf, bila je premočna za takši teren. Ali vse drujgo - što de mi oporeko?

      18 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. Za komentiranje se morate prijaviti!
    17. gost
      07.10.2013 ob 10:12 xy gost

      gost - Murska-Sobota, ka je s tebof vse ok ?

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. Za komentiranje se morate prijaviti!
    19. gost
      07.10.2013 ob 10:15 MS gost

      Čemeren, malo kontra obrna. Odranci majo za burek? Vstopnina se ger na svejti računa 20min. do konca tekme, brez, ka bi blo prle kak vstopiš na tekmo, o ton gor visilo obvestilo, ka je tekma plačljiva ... ? BG so bar navijali, domačini brez podpore. Sodnik? Keri je sodo 20x v škodo Odranec, pa 20x v škodo Mure, de zaj kriv? Čista subjektivnost še enkrat več. V rit bi me sran blo, če vse skup seštejemo, nej pa ka bi si proti Muri vupo pisati. Kak pravin, vi lejko Muraše avtograme prosite glede na to, ka je Mura v SLO prostori, in ka so Odranci.

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. Za komentiranje se morate prijaviti!
    21. gost
      07.10.2013 ob 10:29 Na razumem gost

      Kakšni Odranci to? Zdaj se pa najdejo nekši pacienti, ka trdijo, da mura zmaguje samo s pomočjo sodnikov. Me prav zanima kelko tekem so te poglednili. Mislim, ka nobene. Telko ka malo svoje frustracije spuščajo. Ljudje dosti večji problemi so vse naokoli, kak pa te vaški fuzbal.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. Za komentiranje se morate prijaviti!
    23. gost
      07.10.2013 ob 10:30 MS gost

      xy, fala, vredi san. Ali ka ma to veze s ken? Po moje z nikin. Tak ka ... si TI vredi? :))

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. Za komentiranje se morate prijaviti!
    25. gost
      07.10.2013 ob 10:32 čeden gost

      Ka zdaj Štivanovi, što de van zdaj pa kriv za tej neodločen rezultat. Na nekoga porinte, ka opravičite samo piko iz Gančan. Edino Tratnjek van je nej podlejgo.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. Za komentiranje se morate prijaviti!
    27. gost
      07.10.2013 ob 10:33 xy gost

      MS, fala na pitanji, meni je super...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. Za komentiranje se morate prijaviti!
    29. gost
      07.10.2013 ob 10:35 lajči gost

      MS ka si sprekajeni,ka sploj ne veš ge si bil včeraj na tekmi? Budalo!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. Za komentiranje se morate prijaviti!
    31. gost
      07.10.2013 ob 10:36 prvi gost

      @čeden pa ka ti si prizadeti? ZAkoj bi naj bilo to razočaranje? Mura je še itak brez poraza taka ne vem ka ste zdaj pametni. Slej ko prej de tudi prišo kakšen poraz, ampak neodločen izid na gostovanji pa sploj ne tak slab rezultat. Očitno ste vsi že pozabili, ka ste gučali na začetki prvenstva, da bo mura med zadnjimi na lestvici. Trenutno kaže precej drugače. Pa ite nazaj v svoje luknje čakat na te prvi poraz pa te izlivajte svoj gnev. Drugo tak ne vete.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. Za komentiranje se morate prijaviti!
    33. gost
      07.10.2013 ob 10:50 Mr Jack gost

      Ka Mujra je v Odrancih špilala. Kolko vem, so Odranci ligo višje v tretji ligi. Gingoji so tak zadeti, da še to ne vedo z kom majo tekmo pa kje. Škoda ka vam ti kmeteki z Gančanov niso malo gor nadevali, ka bi se malo prizemljili. Vaše navijanje ni nič boljše od Gančanskih. Samo njim ni za zamerit. Vi pa ste z navijanjem v kurcu dobesedno zadnjih deset let.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. Za komentiranje se morate prijaviti!
    35. gost
      07.10.2013 ob 10:53 Virtuoz gost

      Kak je fajn, ka Mura špila v toj ligi, telko posrečenih komentarov, ge ne ven ka vas telko žrej ta Mura.Vsi vkuper se rajši trgajte sami za sebej pa svoje dobre igre, Mura de se pa že pobrigala za sebej. Pa enoga lejpoga dne, gda de Mura pa v višji ligi, te fajn navijajte za Muro, v arhivi etak ali ovak gejo slike, kak ste kak mutave letele v Maribor, pa ste navijale za Muro, vsi kere mislite, ka se fejst razmite v nogomet. Mura je vedno bila in bo pojem v nogomete, vi pa sami za sebe znate ka pomejnite v nogomete......

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. Za komentiranje se morate prijaviti!
    37. gost
      07.10.2013 ob 11:10 Dejan gost

      No ker sem čakal na komentarje se še jaz oglasim Ka se tiče vstopnine, tam kak smo stali, je človek začel pobirat vstopnino kakšnih 20 minut do konca tekme, valda ka neboš te vstopnine plačal, ko si že pustil kakšnih 10 eur za pijačo pri šanku. Koliko sem videl, Gringosi so prišli organizirano, torej skupaj v skupini. Postavili so se zraven nas in navijali. JA navijali so za svoj klub - kje so bili vaši navijači dragi moji iz Gančan?? Prestrašili so se Gringosov?? Naj omenim da se ne spodobi od enih 50 letnikov, da provocirajo navijače Mure z govedami iz sobote, dreki, vaša mura iz pušče pa nevem kaj vse. Fantje iz MS so se samo smejali iz vas, niti niso porvocirali nazaj. KA se pa tiče pirotehnike, niso je odvrgli Gringosi, ampak eden izmed tistih, ki so nastanjeni na jugu stadiona Fazanerije. In ta odvržena pirotehnika je bila čist nesmisel, nevem kaj je imel ta fant v mislih, da jo je odvrgel tam med ljudi, še dobro da se ni komu kaj hujšega zgodilo in žal mi je tistega malega fantka.

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. Za komentiranje se morate prijaviti!
    39. gost
      07.10.2013 ob 11:55 prdeci soboški gost

      Vij pa vaša Mura lejko ste srečni ka špilate ge špilate. Či so lejko olimpijo djali v zadnjo ligo bi lejko muro tude. Te zmaga ka mate pa ste si nej sami zaslujžili ka z pomočjauf sodnijkov. Lejko vas je sran.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. Za komentiranje se morate prijaviti!
    41. gost
      07.10.2013 ob 11:59 kmet gost

      Ja, tudi Mura je kmečki klub!! Sobočanci ,sprijaznite se taki ste kot mi-nič boljši niste in nikoli ne boste!!

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. Za komentiranje se morate prijaviti!
    43. gost
      07.10.2013 ob 12:01 gost gost

      Vse do danes nisem vedo da je murska sobota mesto..mhm...vsi so vedno govorili da je város..to je pa madžarska beseda, pa ne vem kaj pomeni.

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. Za komentiranje se morate prijaviti!
    45. gost
      07.10.2013 ob 12:04 Medicius gost

      Toliko primitivizma v tej naši deželi, da te glava boli.

      26 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. Za komentiranje se morate prijaviti!
    47. gost
      07.10.2013 ob 12:10 lol gost

      Od koga je pa te Mura nej baukša v Prekmurji? Vej je pa nišče več kak par lejt niti v 1.ligi nej špilo, razen Nafte. Lekar ste redno speprani od pijače po vasaj, ka vas tak jebe spomin ... gost, pa ge mislin ka kar dobro znaš, ka pomejni varaš, glede na to, ka si z Lendave. :D

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. Za komentiranje se morate prijaviti!
    49. gost
      07.10.2013 ob 12:14 gost gost

      @lol.koga ti to varaš? Kaj je to varaš? Ka se hurveš?' jaj jaja tou nej lipou..??!!

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. Za komentiranje se morate prijaviti!
    51. gost
      07.10.2013 ob 12:26 Halo gost

      Lepo je bilo videti, da Gančani igrajo z Muro, zaradi tega je bilo tudi dosti gledalcev. Mura je igrala slabo, Gančani pa po svojih zmožnosti kar dobro in borbeno. Navijanje, ki ga je prikazalo kakih 10 navijačev Mure ni za takšno ligo. Zgledali so kot kaka skupinica pijančkov, ki se nekaj brez veze dere, ostala publika pa se smeje iz njih. Mura je vseeno Mura, čeprav trenutno,nima kadra za bolšo igro. Ne zdi se mi v redu, da se sedaj vsi norčujejo iz Mure, čeprav tudi sam nisem nikoli navijal za Muro. To kar pišete je vse brez veze. Mura privlači gledalce in ta liga z Muro je zanimivejša. Komu to ni všeč naj počaka še leto ali dve, ko bo Mura ligo ali dve višje - misli da je to realnost.

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. Za komentiranje se morate prijaviti!
    53. gost
      07.10.2013 ob 12:33 123 gost

      najhujše je pa to, ka smo še lane odili v Soboto prvo ligo gledat, pa podpirat Muro, letos ka ste pa pač v našo ligo prišli je pa to tak kak pač je... vsaki de prišo na tekmo pa de svoje podpero... ali pač takši smo Slovenci... jebiga

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. Za komentiranje se morate prijaviti!
    55. gost
      07.10.2013 ob 12:43 zvonko gost

      gringosi ali pač nekši kvazi navijači so nikaj nej prišli organizirano;če pa nemajo za vstopnino pa naj rajši doma ležijo kap pa odijo okrog pizdarije delat.to pa ka s pirotehniko poškodujejo otroka pa je višek in to je razčemerilo domače navijače in ste pač te sobočanci bili vsefele;dobro ka so domači redari hitro red napravili pa tudi nikšega tuljenja s starni gringosov nej več bilo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. Za komentiranje se morate prijaviti!
    57. gost
      07.10.2013 ob 12:44 lol gost

      Pa to, ka pišete, ka je Mura igrala slabo, Gančani pa (PO SVOJIH SPOSOBNOSTIH kao) borbeno. Kak prvo žalite Murine igralce, češ, ka so nej špilali borbeno, kak drujgo pa mi povej kak objektivni opazovalec tekme - so bili Gančani dejansko baukši od Mure na toj tekmi? Nejso bli. Fora je v ton, ka primerjaš Gančane s prvoligaško Muro, medten kda je Mura zgujbila cejlo 1.člansko ekipo, pa dosti dobrih mladincov. In Mura, kera je komaj sestavila ekipo za 4.ligo, je v boji za prvaka. Tu se samo pokaže nepoznavanje trenutnih razmer in prirejanje dejstev, kda se pišejo takše laži, kak ka je Mura špilala slabo. Ti znaš, ka je blo realno? Realno je Mura držala labdo, mejla več čistih šans, Gančani pa so špilali bunker, keroga so taktično odšpilalo dobro, nega kaj. In realno je remi pravičen rezultat, to je vse. Neven fkon je fora, ka pišeš, ka je Mura bila slabša od Gančan. Gančani so doma nej zmagali, to je to. In Mura je še itak nej zgibila v toj ligi, to je to. Ampak van poznavalcon so te podatki sploj nej pomembni. Glavno ka ti subjektivno napišeš, ka je Mura slaba. Eh, škoda guča ...

      13 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. Za komentiranje se morate prijaviti!
    59. gost
      07.10.2013 ob 12:57 jooos gost

      Mura je klub brez zgodovine, obstaja 2 meseca in zato ka je takšen posrani klub njin sodniki tak pomagajo! keri klub z mnz je propadno in pusto opeharjene lidi za seboj??? keri??? nikoli nemo več v vreče brez dna pejneze noso!! Mura je sramota prekmurja in slovenije!!! ka o kvazi navijačaj nemo gučo, če si najvekši luzer v mestu, še ne pomejni ka si navijač!!

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. Za komentiranje se morate prijaviti!
    61. gost
      07.10.2013 ob 12:58 nevtralen gost

      Sem navijač vseh pomurskih klubov, zato ne razumem odkot tako sovraštvo.Imam pa svoje mnenje,da,nekoč je Mura bila klub zveliko začetnico sedaj ni več in vprašanje če še kdaj bo.Kaj je narobe predvsem to da domači igralci niso cenjeni in pa predvsem to da že vobčinskih ligah plačujejo igralce.Mura si je spet pripeljala dva italjanska kanadčana tem svojim mladincompa obljublja neke štipendije in jim meša glavo že pri 16 letih.Dokler bo tako vmuri ne bo pametnega nogometa. Naj si raje vodstvo vzame zgled po Veržeju ,kjer z minimalnimi stroški obvladujejo drugo ligo .Ne dajejo nobenih obljub in imajo večinoma lasten kader ,največ pa je to ,da se z nikomer ne kregajo.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. Za komentiranje se morate prijaviti!
    63. gost
      07.10.2013 ob 13:10 KJ gost

      nevtralen, znaš s koj izvira sovraštvo. S tec, ka so vaščani tak zakompleksani, ka prezirajo vse, ka je 2km kraj od njihovoga praga. Što bi si mislo, kelko enoga sovraštva je po vasaj. Pa tak gostoljubni naj bi bli Prekmurci, pa tak skup naj bi držali. Zanimivo, resno.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. Za komentiranje se morate prijaviti!
    65. gost
      07.10.2013 ob 13:19 nevtralen gost

      Mislin ka so v toj ligi ekipe ka majo povprečno starost isto kak mura.. recimo bakovci če gledaš zapisnik so lejta nege ista pri obeh ekipaj pa so bakovci se tude brez poraza pa so prote verzeje pokazale kak se spila prote drugoligaske ekipe. Tak ka nejse zgovarjate ka ma mura mlado ekipo tej decke so eni spilale tude v trece lige pa se više... Zemimo siposa, korena, luka al pa pavla tau so igralce z velkimi izkusnjame tak ka nej napamet gucate kakšno mlado pa neizkuseno ekipo ma mura. Pa če primerjamo lane nafto pa letos muro je nafta tude skuper spravlala neksno ekipo pa je spravila solidno ekipo ka je bila prva v toj lige. Zatau se pa od mure tude čaka ka neka naredijo pa do prve samo stauf ekipo nede nej prva pa nej druga za prvaka v toj ligi ta mela glavno besedo serdica pa bakovce zatau ka mata najlepšo igro.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. Za komentiranje se morate prijaviti!
    67. gost
      07.10.2013 ob 13:37 xl gost

      đabe neka o gringosaj gučite, če pa njin v živo v faco ne vupate povedate

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. Za komentiranje se morate prijaviti!
    69. gost
      07.10.2013 ob 13:45 007 gost

      nevtralen: Luk nemre gola dati. :) Pa Pavel tudi nej glede na kvaliteto. :) V bistvi je bole tak, ka je Mura tudi z borbenostjo tu, ge je, čigli se borbenost lekar samo drujgin klubon lejko pripisuje. Realno je mogoče negi za sredino lestvice..

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. Za komentiranje se morate prijaviti!
    71. gost
      07.10.2013 ob 14:02 fata gost

      Srečni ste lejko vse VASI v prekmurji da je MURA zdaj vtoj kmečki ligi bar navijači zdaj pridejo.Zastonj blatite MURO ona je št.1 v POMURJO to si zapomnite ZA VEČNO.

      23 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. Za komentiranje se morate prijaviti!
    73. BAMBINO
      07.10.2013 ob 15:07 BAMBINO

      ma eni ste resno nenormalne,.. neven zakoj telko serete po Mure?!? ka fauš ste, ka nikole nete mogle iz te lige prijte, mure de pa to uspelo?? ene še itak nemrete gor prijte, ka ta mura, neje tista mura, izpred časa da smo špilale v evrope!! @NEVTRALEN - ti primerjaš bakovske mladiče prote murinen,.. te nekap ijtan: "kelko časa bakovčare skup špilajo?? kelko časa muraše skup špilajo??".. tej igralce so kaj dosta nej prlej nika špilale, ker so vsi tiste najbaukše že pred pokopon mure zapujstile klub (mladine in kadete!!).. lejko poven samo, ka so to tekmo po moje odšpilale najslabše v prvenste!! al vseeno so NEJ ZGUJBILE!! glede vstopnine pa tak,.. kasejrale bi na vhode!! pa nebe mogle prijte not zašenke, to san še tuj nej vido, ka prote konce tekme ideš kaserat,.. čudaaa :S aja, pa veselo šinfanje še naprej van želin,..

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. Za komentiranje se morate prijaviti!
    75. gancani
      07.10.2013 ob 20:51 gancani

      Omg mij smo se nej prestrašele black gringosov tau so ene navadne budala kere nevejo zakoj živejo. Pa znajo ge so bilij na tekme?? Ka vij ne laučite ge so ODRANCE pa GANČANE ka jih nekaj notre mejšate kak še te lejko laučite ka je BELJO pa ČARNO.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. Za komentiranje se morate prijaviti!
    77. toni4
      07.10.2013 ob 21:05 toni4

      Po tem, ko sen se kar pošteno nasmejal iz vseh 'vsevedov' v tem našem prekmurju, bom še sam napisal kaj si mislim o tem. Vidim, da Mura sedaj, ko igra v tej medobčinski ligi, ima veliko več sovražnikov, velika večina teh, ki sedaj najbolj nasprotujete muri ste več let hodili na murine tekme z murinim šalom, navijali za muro itd. Sedaj, ko pa ste dobili priložnost, da bi se 'izživljali' nad temi mladimi dečki, seveda hočete to priložnost pograbiti, ker takšno priložnost boste imeli verjetno samo enkrat v življenju :) smilite se mi takšni ljudje in vaša dvoličnost. Čez par let, ko bo mura spet v višjih ligah, boste zagotovo spet ob nedeljah hodili v na tekme v soboto, namesto v vaše krajevne športne parke in navijali za muro. Lahko ste srečni, da mura gostuje pri vas, saj je to verjetno edina tekma v celi sezoni na katero boste privabili prek 300 gledalcev. Glede igre pa je tako. Obramba je fejst dobra z Lukon in Kocbekon na čeli, brez njidva bi težko bilo tudi odzadaj. Napad in sredina pa igrata toplo/hladno, in prav na gostovanjih ima Mura največ težav. Mislim pa da je zaenkart pozicija ter skupek točk kar vredu, in da si do zimskega premora ne smejo priigrati prevelikega zaostanka za vodilnimi, spomladi pa mislim, da se bo tudi Mura kar precej okrepila. LP

      16 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.