https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Veržej z zmago v Kidričevem na tretje mesto

7.10.2013  

Včeraj je Farmatech Veržej odigral pomembno tekmo v Kidričevem proti Aluminiju. Tudi bivša Murina igralca Leon Horvat in Arpad Vaš nista uspela ustaviti zmagovalnega niza najboljše pomurske ekipe, ki se je s četrto zaporedno zmago zavihtela na tretje mesto 2. SNL.

Aluminij : Farmtech Veržej 0:1 (0:1)

Strelci: 0:1 Damjan Vuklišević (19)

Gledalcev: 150

Foto: arhiv Pomurec.com

Varovanci Zlatka Gaborja nadaljujejo s serijo zmag, trenutno so že pri štirih. Tokrat so na kolena spravili še lanskega prvoligaša Aluminij, pri katerem igrata nekdanja Muraša Leon Horvat in Arpad Vaš, po odhodu trenerja Anteja Šimundže v Maribor pa je Kidričane prvič vodil dosedanji pomočnik Kliton Bozgo.

Edini zadetek za Veržej je dosegel mladi Ljubljančan Damjan Vuklišević, ki je posojen s strani Maribora, sicer pa trenira z vijoličastimi člani. Prleki, ki so sezono začeli katastrofalno, so se zdaj dvignili e kar do tretjega mesta in za drugimi Radomljami zaostajajo le točko, za vodilnim Dobom pa štiri in prav v soboto gostujejo pri vodilnih v ligi.

Farmtech Veržej: Andrejč, Vuklišević, Polajžer, Pelcl, Stojanović, Hodnik, Kavaš, Hotić (od 85. Karnet), Domjan, Trstenjak (od 75. Vinkovič M.), Mauko (od 48. Vinkovič D.).

Aluminij: Murko, Bloudek, Pečovnik, Bingo, Jovanović (od 62. Vaš), Drevenšek, Horvat (od 74. Petek), Lonzarić, Kurež, Topolovec, Medved.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2013 ob 11:00 brule gost

      Mislim da je Veržej inZiko zdaj vsem pokazal ,dase lahko borijo v drugi ligi. Uspeva pa jim samo zato ker imajo radi nogomet in ne zaradi denarja.Seveda pa so tudi med sabo veliki prijatelji. Upam da so sto zmago zaprli usta vsem dvomljivcem in negativcem ki vejo samo šinfati. Marsigdo je dvomil da bo Veržej konkurenčen ,vendar s potrpežljivim delom in večinoma lastnim kadrom in z minimalnimi stroški se da.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.10.2013 ob 13:53 mura gost

      kak zdaj vsi tej nazaj priletijo z aluminija k muri ka so sli ta ka kao jih simundza odpelo..ali mislijo ka de jih v mb tuj odpelo?! :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2013 ob 14:23 MURAŠ gost

      Veržej ne špila zastonj kot pišete.ČE van ZAHOVIČ ne bi pomago z igralci in MURINE ki ste odvlekli igralce ste gotovi .ŠE BAKOVCI so vas Nadigrali samo se ne duvajte MURA je za vas zakon.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2013 ob 14:25 jooos gost

      Mura za verežej zakon???? ne se hecat!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2013 ob 14:32 MURAŠ gost

      POVEJ mi če jooos je kdaj VERŽEJ bil v prvi ligi in špilo v EVROPI.MURI je sedaj krado igralce še MARIBOR rešujejo MURINI igralci.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.10.2013 ob 14:39 jooos gost

      Ta mura obstaja 2-3mesece in ni nikoli špilala v 1. ligi, še menje pa v evropi!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.10.2013 ob 14:41 Mr Jack gost

      Čestitke Veržeju za te odlične rezultate. Jaz sem vam privoščil obstanek, a ste presegli pričakovanja in se borite za vrh lestvice. Le tako naprej. Pri vam se za razliko od Mure in Nafte veste it biznis, kak z malo denarja in domačim kadrom z nekaj okrepitvami iz Maribora da uspet. Upam, da boste dolgo ostali v drugi ligi in počakate na Nafto in Beltince, da pridemo v drugo ligo in bomo kmalu imeli zopet pomurske derbije, ter z tem naredili 2snl bolj zanimivejšo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.10.2013 ob 14:53 a.a gost

      @MURAŠ .. Z vsem spoštovanjem do Mure, ki je in vedno bo največji pomurski klub, te zdaj sprašujem katere igralce je Veržej "odvleko" z mure? Edini, ki je prišel z Mure in igra je Mauko (pa še on je bil pri muri posojen v čardo) drugi pa je Slana, ki je na dvojni v Ljutomeru. Torej?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.10.2013 ob 14:53 gost gost

      Što pa zna za en VERŽEJ dosti po SLOVENIJI ka pa li izven dajte si mer pa za trenera še mate bivšega MURINEGA igralca in trenera.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.10.2013 ob 15:33 vej te še čuli za mene gost

      pa ka je z vami narod... ka ma veze, če so si sposojali igralce?Ka ma veze što je od ge... Vsi so naši, vsi za nas špilajo... Zavolo takših,kak ste to vi, ka samo pluvati znate, je vse tak daleč prišlo...fuzbal, službe, družba, svet... Njajte dobre lidi, pa de nekda tuj van bogše!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.10.2013 ob 16:13 ŠANK gost

      MURAŠ Bakovcem je dala tista udarna enajsterica 8 komadov pa bi še lahko več. Pridi raje enkrat na tekmo spijemo špricar ali 2 pa je.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.10.2013 ob 19:04 lujz gost

      Dala jim je 8 komadov z dvema tednoma priprav medtem ko so bakovci prakticno dva dni prej komaj priceli priprave majster..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.10.2013 ob 19:21 RESNICA gost

      Veržej se duva z mariborskimi denarjem (100.000€) in mariborskimi igralci, ge so pa tisti igralci ka so Veržej pripelale v 2, ligo pa je že nova pesem. Veržej se je "prodal" Mariboru tako in drugače! Ziko je samo lutka v rokah.....

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.10.2013 ob 20:03 ŠANK gost

      V Kidričevem je igralo 8 v prvi postavi ,oziroma 11 ki so vstopili v drugem polčasu iz prejšne sezone 3 lige . Trije z kapetanom na čelu po hudih poškodbah že trenirajo, o vsem drugem je pa smešno, da ni za brat.GOSPOD RESNICA.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.10.2013 ob 20:27 stroka gost

      Jedro ekipe je ostalo isto,kot je igralo v tretji ligi. Pač pa vsaki ne more igrati za Veržej v drugi ligi. V Veržeju pri Zikotu ni pametovanja igralcev,ampak samo delo,red in disciplina to ni mnz. liga. Rezultat je že viden. Ta klub vodijo sposobni ljudje,ki ga imajo radi in ne koristi od njega.To je samo dokaz,da v Veržej zaupa svoje mlade igralce Maribora sam športni direktor g.Zahovič.Kar se tiče igranje pokala mnz.,se igralcem veržeja niti ne ljubi igrat,ampak s četrt moči vedno zmagajo,drugi igralci se pač hočejo dokazat,kar je za pozdravit.Lepo bi bilo,da se v drugo ligo prebije en pomurski klub.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.10.2013 ob 21:40 saka čast Veržej gost

      misle ka je Ziko daleč najbaukše pomurske trener. Rezultati kažejo svoje-že od prlej

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.10.2013 ob 22:09 Verženec gost

      Če bi Veržej dobo 100 ooo evr.te ne bi predsednik, tajnik,ali pa predstavnik kluba drese pral,što si je tozmisla je sigurno ne bija trezen.Moram pa povedati, da s skupim trudom večih oseb in s tem da imamo nogomet radi se nekako vozi.Starši kadetov,mladincev in selekcije U-15,po tekmah pripravljajo hrano in pomagajo pri vseh opravilih ter tako delajo dobro vzdušje in v tem je naša prednost.Predvsem je dobro da vsi igralci dobivajo dovolj možnosti za dokazovanje in napredovanjein da se z veseljem zbirajo na igrišču ter trenirajo.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      08.10.2013 ob 10:19 stroka gost

      To kaj je povedo Verženec je čisto res.Pa v Veržeju vse kategorije igrajo na državnem nivoju,drugače se sploh več nebi pisalo o pomurskem nogometu.Vsi nadarjeni mladi nogometaši iz pomurja,če hočejo napredovat ali igrat nogomet vsaj v tretji ligi,morajo it skozi nogometno šolo VERŽEJA.Nevem kako bo to za klube v pomurjo čez nekaj let.Za tretjo ligo že moraš imet kvalitetne igralce,v mnz.ligi še to gre.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.