https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Goričko-dolinski derbi brez zmagovalca

Grad, 8.10.2013  

Pri Gradu na Goričkem je bil včeraj odigran pomurski derbi 3. SNL, saj so v goste prišli Beltinci. Tekma je postregela s kakovostno in borbeno predstavo obeh moštev, ki sta si priigrali kopico lepih priložnosti, vendar izkoristili le po eno. Za domače je po lepo odigranem protinapadu zadel Matej Škafar, za goste pa Jernej Slavič, ki se je po podaji iz kota v kazenskem prostoru najbolje znašel in postavil končni izid.


Grad : Avto Škafar Beltinci 1:1 (1:0)

Strelci: 1 : 0 Škafar (22), 1 : 1 Slavič (72)

  Gledalcev: 300

Grad: Klemenčič, Banfi, Krauthaker, Stošić, Krpič (od 78. Ribaš), Belna, Sukič (od 85. Bagari), Šiško, Škafar, Nešič, Sajko.

Avto Škafar Beltinci: Vöröš, Pavel T., Slavič, Horvat, Pavel G. (od 71. Hartman), Kerec, Smodiš, Sreš, Šemen (od 63. Berden), Maroša, Virag (od 63. Škaper).

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2013 ob 10:43 kl gost

      dolinski? :D mislin ka bole goričko-ravenski derbi :D

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2013 ob 11:57 GutaljLegenda gost

      Gutalj se je pa izkazo z vrhunsko potezo, ko je nazaj v igro poslal igralca, ki je vsaj 2 minuti ležal v nezavesti. Pametno ni kaj. Vse za zmago, igralci pa naj pocrkajo na igrišču. Beltinci si več kot te ene točke niso zaslužili. Igra slaba z dolgimi žogami, ki so jih domačini v večini brez težav odbijali. Še srečo so imeli, da niso fasali kakšnega gola več iz protinapadov. No domačini so zgrešili tudi penal. V drugem polčasu sicer pritisk Beltinec, ki so si pripravili nekaj priložnosti, a v večini brez omembe vrednega zaključka. Delitev točk še nekako najbolj realna.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.10.2013 ob 18:14 yx gost

      Na slikah lako preštejete skoraj vse gledalce in jih boste težko našli 120, kje pa je tistih 300 ? vedno napišete enkrat več kod jih je.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.10.2013 ob 21:06 PREKMURSKI ZET gost

      Beltinci šampioni prekmurski!

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.10.2013 ob 11:28 xxxxyyy gost

      gost - GutaljLegenda glede na tvoj članek ki si ga objavil za gospoda Gutalja naj ti povem da se zelo motiš,naj ti povem da se je igral sam odločil da bo nadaljeval z igranjem tekme in da gospod Gutalj ni imel nič pri tem....res je da ni več imel menjave in da ni mogel poslati drugega igralaca na igrišče,ampak se je igralec sam odločila da se bo do konca borila s svojo ekipo,torej vsa čast igralcu da je razkiral........

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.