https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Švica v Bakovcih usodna za Slovenijo

Bakovci, 12.10.2013  

Včeraj se je v Bakovcih slovenska nogometna reprezentanca do 19 let pomerila na kvalifikacijski tekmi za nastop na Evropskem prvenstvu proti Švici ter izgubila s 3:1 (3:0).

ŠVICA – SLOVENIJA 3:1 (3:0)

Strelci: Tarashaj 14./11-m,30., Castroman 33. ; Zahovič 59.

Sodnik: Andreas Ekberg (Swe)

Švicarji so se tako z drugo zmago že uvrstili v naslednji krog tekmovanja, Slovenci pa imajo za uvrstitev na EP zgolj še le nekaj teoretičnih možnosti.

Švica: Baumann, Goncalves, Ozcan, Elvedi, Stettler, Yang, Janko, Castroman (od 57. Graf), Cespedes, Custodio (od 67. Hasanovic), Tarashaj (od 54. Thali)

Slovenija: Zabret, jazbec, Vukliševič, Andrejašič, Paljušič, Lorbek, Hotič, Črnigoj, Stojanovič (od 69. Šauperl), Gorenc-Stankovič (od 37. Zahovič), Barišič (od 57. Gajič)

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo do 19 let, skupina 9:

Anglija – Slovenija 1:1 (0:1)

Švica – Andora 4:0 (2:0)

Švica – Slovenija 3:1(3:0)

Anglija – Andora 7:0 (4:0)

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.