https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pohodniki že 17. med Veliko Polano in Lendavo po Miškovi poti

14.10.2013 ob 8:00  

To soboto je potekal že 17. pohod po Miškovi poti. Pohod je potekal v organizaciji Planinskega društva Lendava, Turistične zveze Lendava vabi, Občine Velika Polana in društva Štrk Slovenija. Za pohodnike iz lendavskega konca je bil organiziran avtobusni prevoz iz Lendave v Veliko Polano.


Letos so se pohodniki zbrali pri domačiji Miška Kranjca, od koder so krenili v smeri Copekovega mlina v Mali Polani. Tam so imeli prvi postanek in so se lahko okrepčali ter si ogledali prelepo okolje Copekovega mlina.

S pohodom so nadaljevali ob potoku Črnec in Ledava po ravninskem delu pokrajine v smeri proti Lendavi. V Lendavi jih je pot vodila mimo Kulturnega doma in cerkve, kjer so zavili v smeri proti Lendavskim goricam. Od te točke naprej se je njihova pot nadaljevala po hribovitih in slikovitih nasadih vinske trte. Pot jih je vodila mimo cerkve sv. Katarine vse do najvišje točke Lendavskih goric Piramide, ki leži na 327 metri nadmorske višine.

Naslednja njihova postojanka je bila ob vinski kleti Miška Kranjca v Lendavskih goricah. Njihova pot pa se je zaključila v TUŠ centru Kocet v Lendavi, kjer so pripravili kosilo za udeležence. Pohodniki so prejeli kontrolne kartončke, udeleženci za peti, deseti oz. petnajsti pohod pa so prejeli spominske vrčke.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2013 ob 11:11 krofaš gost

      Ka še nede konec tejn budalaščinan z tejmi pohodami pa norenjon ?Samo si vampe punijo za šenki z jestijon in žlepanjon .

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2013 ob 19:13 TINČ gost

      Vse staro , vse mlado , vse se veseli . Dajmo še več takih aktivnosti , kjer se ljudje družimo in sproščamo !

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2013 ob 19:20 vinko megla gost

      Prav maš@ krofaš resan eni do hodili bilo kje samo da se nagejo pa na ločejo kšenki vejpa dajte eno akcijo naj jarke kopajo pa me zanimle kelko de tej z tejmi debelimi vampami prišlo.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.10.2013 ob 20:08 MURČI gost

      Vidva ,... krofaš, pa tij betežen meglič vidva sta BEDAKA NA KUBIK !!! zaprita se v studenec , ali v hlev !

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.10.2013 ob 20:34 kodila gost

      Bumbara, ge se je pa jejlo pa pilou za šenki? Ajde, si biu tan ? Nej !! Si že gda biu na kakšon pohodi ? Nej !! Te pa boj tüu!!!! Mladi pa stari pa nücajo gijbanje, tij pa samo sejdi za računalnikon, pa se mijli samon sebi. Plačao san trij evroje, doubo san falat krüja, vüpan pa ka san drüjštvi tüdi ka pomagal. Drüjgo gesti pa san si plačal san.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2013 ob 10:12 gomilice gost

      replika ---kodila .Oj ogromno si prispejval 3 € za 10 € pa počofal pa se najedo .Mene bi bilo sran tak okroug oditi pa miloščino čakati in tou vala za vse ka ste hodili tan .Drugoga dela nemate ka hodite po pohodaj pa lidij obregujete in špotarite .

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.10.2013 ob 16:27 vinko megla gost

      @KODILA resan vsaka ti čast dosti si pomogo z temi trejmi evri menej bi sram bilo kelko ste pogeli nej si samo falat kruja dobo se resan ne spomliš si se preveč naloko redno ste geli seljeki.No če pa takšno gibanje nucate pa ite jarke kopat to je za vas starčeke in te bom vido kako te modruvali ka vij nucate pamet nucate ok.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.10.2013 ob 16:47 krofaš gost

      Tak se pravi Vinko Megla z jezika si mi zel .Maš ++++++

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.10.2013 ob 19:44 TINČ gost

      Enkrat sem že napisal ,da sta vidva = krofaš tij , pa meglič vinci ! BEDAKA NA KUBIK ! Skrijta se v rit !

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.10.2013 ob 21:18 ganičanec gost

      Če jih gledaš tej pohodnike odijo se pa ta zamišleni in nekši zbegani kak zombiji .No ja glavno ka je kopanja puna tou je poanta pohodov .Jesti pa lokanje .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.10.2013 ob 21:24 krofaš gost

      TINČ --- Torej tij si bil v rijti ? ali pa v konjskon mlijni ?in kak je bilo ?Tij nas tiraš v rit povej kak je ?Pohodnik

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.10.2013 ob 22:03 gost gost

      kak vas je nej sran goveda zarukana, krofaš pa kompanija. bogme ste zabiti do amena. dobro van pravi - BEDAKI NA KUBIK!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.