https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

»Z več zdravja do več ustvarjalnosti«

Rakičan, 15.10.2013 ob 12:00  

Tako se glasi osrednji naslov IV. mednarodnega znanstvenega posveta/konference ne temo prehrane, gibanja in zdravja. Prične se jutri v RIS Dvorcu Rakičan in bo trajal do petka. Na njem se bo zvrstilo veliko predavanj na prej omenjeno tematiko, izlet na turistično kmetijo, obisk »Grajske tržnice« na dvorišču dvorca in še več.

Vsebina posveta

Na mednarodnem znanstvenem posvetu/konferenci na temo PREHRANA, GIBANJE IN ZDRAVJE se bodo že četrtič s svojimi prispevki in izdelki predstavili zavodi, ustanove in institucije iz vse Slovenije ter domači in tuji strokovnjaki. Znanstveni posvet/konferenca bo trajal tri dni. Prvi dan je namenjen znanstvenemu in strokovnemu nivoju domačih in tujih predavateljev, katerih prispevki bodo objavljeni na zgoščenki z naslovom »Z več zdravja do več ustvarjalnosti«; druga dva dneva pa predstavitvi primerov dobrih praks/referatov, projektnih nalog, strokovnih prispevkov, ki bodo prav tako objavljeni v omenjenem e-zborniku. Posvet bodo popestrili z izletom in ogledom turistične kmetije ter Grajsko tržnico in lokalnimi ponudniki prehrambenih izdelkov.

Komu je posvet namenjen?

Posvet je namenjen različnim strokovnjakom s področja medicine dela, prehrane, gibanja, pedagoškim delavcem ter širši javnosti in ne nazadnje vsem delodajalcem, ker je del programa posveta namenjen predstavitvi primerov načrta promocije zdravja na delovnem mestu.

Več si lahko preberete na tej povezavi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2013 ob 9:18 smrkci gost

      Nam navadnim smrtnikom je država vzela zdravje.Ustvarjalnost so nam pa vzeli trgovci in proizvajalci.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.