https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Rokometaši Arconta prepričljivo zmagali

22.10.2013  

Radgonski rokometaši so v Kočevju slavili svojo prvo zmago s 34:21 (13:10).


Rokometaši Arconta so dobro začeli prvi polčas in v 12. minuti srečanja povedli za 5 zadetkov. Domačini so do konca prvega polčasa uspeli znižati zaostanek na 3 zadetke. V drugem polčasu so Radgončani zaigrali agresivno v obrambi, piko na »i« pa je dodal vratar Selakovič, ki je zbral 22 obramb. Z odlično igro v obrambi so bili uspešni tudi v napadu, kjer sta se razigrala M. Žunič z 11 zadetki in Petrovič z 8 zadetki. Po štirih tekmah so mladi radgonski rokometaši trenutno na 9. mestu prvenstvene lestvice pred ekipo Pomurja, ki je z enakim številom točk in tekmo manj na 11 mestu. Radgončani bodo ta vikend nove točke iskali doma proti ekipi RD Jadran 2009 Herpelje Kozina, in sicer 26. 10. 2013 ob 19.00 uri v športni dvorani v Radencih.

Grča Kočevje – Arcont Radgona 21:34 (10:13)

Strelci za Arcont Radgono: M. Žunič 11, Petrovič 8, Ivanek 5, A. Žunič 4, Štumpfl 3, Kocbek 2, Selakovič 1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.