https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jutri stopimo skupaj za Laro

Murska Sobota, 25.10.2013 ob 13:00  

Pred časom smo pisali o prav posebni 23-mesečni deklici Lari iz Murske Sobote, ki so ji zdravniki kmalu po rojstvu napovedali strašljivo diagnozo hude oblike mitohondrijske citopatije, Leigh syndrom, simptomatsko epilepsijo in s tem posledično hud razvojni zaostanek. Lara je povsem nepokretna, ne more sedeti ter pri vsaki kretnji in gibanju potrebuje pomoč. Ker postaja vedno težja, postaja premajhno osebno vozilo za invalidski voziček, ki ga je pravkar dobila, plačuje se njena posebna prehrana ter nevrofizioterapije ..., zato so se Urškini prijatelji in sodelavci organizirali in ustvarili Skupino za pomoč Lari.

Tako bo jutri, dne 26.10.2013, v Spartacusu v Murski Soboti, od 10.00 ure dalje potekala dobrodelna prireditev in koncert za Laro. V dopoldanskem času, ki bo namenjen otrokom, bodo nastopili: plesna šola iz vrtca Ringa Raja ter pevski zbor iz vrtca Ringa Raja in Gozdiček, Ritmična gimnastika v spremstvu Anice Djordjević, Mlada beltinška folklora v spremstvu Jelke Breznik, Plesna šola Urška, žonglerja in klovna Anita in Stanko Polajnar, MK ILLUSION Matej & Mihael, čarodej...Popoldanski čas od 16.00 ure naprej, bo namenjen glasbi in številnim glasbenim gostom: Nika Zorjan, Pero Lovšin, Eva Boto, D“Kwaschen Retashy, Samo Budna, ŠPIRIT BAND,...

Lari lahko pomagate že sedaj!

Sodelujete lahko z denarnim nakazilom, ki je možno tudi preko transakcijskega računa:

Škofijska karitas Murska Sobota, Martjanci 71, 9221 Martjanci,

IBAN: SI56 2490 0701 0038 356

Koda namen: CHAR Namen: LARINA ZGODBA Referenca: SI99

ter tako,  da pošljete SMS donacijo za 1EUR na 1919 ter pripišete ZALARO.

Prav tako bo v Spartacusu nastavljen zabojnik za zbiranje papirja, tako da lahko ves odvečen papir, prinesete tja. Izkupiček od zbranega papirja, bo namenjen Lari. Potekal bo tudi srečelov.

V primeru dodatnih informacij se lahko obrnete na kontaktno osebo Metko Babič, GSM: 041-756-161 ali na Facebook profil mamice Urške Selčan.

Mamica Urška in njena Lara vas vljudno vabita, da se jima pridružite jutri! Iz srca sta hvaležni za vašo podporo, vsako pozornost, vsako misel in toplo besedo. Stopimo skupaj in pokažimo srčnost za bližnjega.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.