https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ukradli razstavni meč

27.10.2013 ob 8:45  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, dvanajst kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

V Gančanih je voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v kolesarko. Kolesarka se je pri tem lahko telesno poškodovala. Izven naselja Vanča vas je med prehitevanjem neznanega osebnega avtomobila, temnejše barve padel voznik motornega kolesa. Pri tem se je motorist lahko telesno poškodoval. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči, še posebej pa voznika osebnega avtomobila temnejše barve, ki se je peljal iz Vanče vasi proti Murski Soboti in je prehiteval voznico osebnega avtomobila znamke Citroen C4, rdeče barve, da se javijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na telefonsko številko policije 113, oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.    

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino neregistriranega mopeda, ki je bil kasneje najden v bližini, tatvino vrtnega orodja, tatvino kljuke na vratih, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino razstavnega meča, tatvino artiklov v trgovini in tatvino žgane pijače v lokalu. Poleg tega so obravnavali še vlom v prodajni kiosk, tri poškodbe tuje stvari in zasegli bankovec za 100 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan do streznitve.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali popoldan na relaciji Murska Sobota – Črenšovci – Lendava.

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2013 ob 11:30 akacija gost

      To so Celecu fkradnole njegov srednjeveški meč? Ka pa nas posiljuje s temi srednjeveškimi dnevi non stop. ka pa te zdaj? Srednjeveški dnevi odpadnejo? Vüpan ka nej ka nam privošči to prvorazredno kulturno dogodivščino

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.