https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Med prazniki poskrbite za varnost svojega premoženja

 

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z gmotno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali dve osebi, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu, vlom v stanovanjsko hišo, vlom v gostinski lokal in tatvino denarnice.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, ki je pred tem povzročil prometno nesrečo.

Obveščamo vas, da se s 1.11.2013 na Policijski postaji Ljutomer ukinja stalna dežurna služba. Policisti bodo na policijski postaji dosegljivi med 5. in 23. uro. V primeru nujnih dogodkov pokličite na telefonsko številko 113.

Med tokratnimi prazniki ne pozabite poskrbeti tudi za varnost svojega premoženja. Ob odhodu od doma zaklenite vrata in ključev ne puščajte na tako imenovanih »skritih« mestih. Ob obisku pokopališč vozilo zaklenite in na vidnih mestih ne puščajte ročnih torbic in vrednejših predmetov.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na območju PP Murska Sobota.  

    Fotogalerija