https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja preko Maribora do osme zmage

Maribor, 4.11.2013  

V 9. krogu prve SŽNL so ŽNK Teleing Pomurje gostovale pri četrtouvrščeni ekipi ŽNK Maribor. V deževnem in vetrovnem vremenu so pomurske igralke pred približno 100 gledalci dosegle še osmo zaporedno zmago. Končni rezultat srečanja, ki ga je zaznamovala Monika Conjar, je bil 0:6.

Teleing Pomurje tudi v novi sezoni ne pozna poraza na domači sceni. To pot so v 6:0 slavile zmago v Mariboru, s tremi zadetki v vsega štirinajstih minutah pa se je izkazala Monika Conjar. Preostale zadetke so prispevale še Tjaša Tibaut, povratnica Mateja Zver, ki je zaigrala prvič po šestih mesecih preživetih na Islandiji, ter najboljša strelka prvenstva Tanja Vrabel. Na osmih tekmah je zadela že 21-krat.

v tej sezoni skupno so dosegle že 72 golov, prejele le dva.

ŽNK Maribor : ŽNK Teleing Pomurje Beltinci 0:6 (0:2)


Strelke: 0:1 Tibaut (5.), 0:2 Zver (33.), 0:3 Conjar (51.), 0:4 Conjar (54.), 0:5 Conjar (65.), 0:6 Vrabel (80.).

ŽNK Teleing Pomurje: Sara Nemet, Andreja Nikl, Kristina Erman (od 50. Kaja Eržen), Nina Marič (od 73. Špela Rozmarič), Jasmina Zelko (od 61. Anja Prša), Staša Špur (od 66. Karmen Godina), Manja Rogan, Monika Conjar, Mateja Zver, Tanja Vrabel in Tjaša Tibaut (od 67. Špela Kolbl).



Povratnica po poškodbi Staša Špur pa je po tekmi povedala: "V tekmo smo šle odločno in samozavestno. Odigrale smo zadovoljivo, vendar smo sposobne veliko več. Ustvarimo si veliko priložnosti, ki jih ne izkoristimo. Manjka nam koncentracija pri zaključkih, tako da lahko povem, da je bil končni rezultat dokaj skromen. Je pa bila zanimiva tekma, saj je ekipa Maribora ena izmed redkih ekip v naši ligi, ki si upa igrati."



V Mariboru pa igra kot posojena igralka Urška Kozar, ki je na vprašanje kako je igrati proti svojim soigralkam povedala: "Ni lepo, ko moraš igrati proti svoji ekipi, ti pa da to dodatno motivacijo, zagon in željo po dokazovanju."

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2013 ob 18:15 sip gost

      Doma se hrepenijo ko pa pride Evropa pa so za 3 razrede slabše.....

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2013 ob 18:37 g gost

      Sip, ne mešaj reprezentance in kluba teleing pomurje. Če reprezentanca gubi z vsemi možnimi reprezentancami, so igralke v nastopih v Evropi od 6 tekem 4 tekme zmagale in izgubile lani proti ekipi zuricha in letos proti uniji iz poljske in v nobeni tekmi niso bile slabši nasprotnik. Celo več, letos proti Poljakinjam so bile dosti boljše in so tekmo izgubile po nesreči.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.11.2013 ob 22:32 sorry gost

      Lepo je biti najboljši, čeprav samo v Sloveniji. Sorry vsem, sem pa ful srečna, da imam čast igrati za Pomurje.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.11.2013 ob 22:57 gost gost

      Doma se hrepenijo - @sip razloži prosim kaj si s tem mislil?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.11.2013 ob 9:21 res gost

      Dobro, da še imamo dve nogometni ekipi v pomurji kot sta ženski nogometni klub Beltinci in nogometni klub Veržej, če ne, se sploh več nebi pisalo o pomurskem nogometu. Ta dva kluba sta res primer dobrega delovanja vseh struktur v klubu, od mlajših selekcij in ljudi, ki vodijo klub.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.