https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Mark Tivadar sedaj poje tudi »podoknice«

06.11.2013 ob 11:00  

Glasbenik Mark Tivadar, ki je prepoznaven po harmoniki in šaljivih besedilih, se bo v kratkem predstavil s svojo prvo zgoščenko. Posnel je že tretji videospot, in sicer za pesem »Kjer je pijača, tam smo mi«, predstavlja pa tudi novo pesem »Podoknica«.


V kratkem bo izdal zgoščenko, ki jo bo predstavil 23. novembra v Hrastju Moti v gasilskem domu ob 18. uri z voditeljico Claudijo Hercog. Nastopila bo tudi pekmurska glasbena skupina Zlata Žila.

Videospot za pesem »Kjer je pijača, tam smo mi« je bil posnet v Bakovcih ter v Gornji Radgoni v radgonski kleti in v radgonskem gradu. Samo snemanje je trajalo dva dni, videospot pa govori o tem, kako se v današnjem času srečujejo fantje z dekleti. Pravzaprav lahko v samem videospotu vidimo, tako Tivadar, kako so dekleta ljubosumna med sabo, če dekle hoče speljati fanta drugemu dekletu. »Povem pa naj še, da se vsi problemi rešijo z dobro kapljico, kakor tudi dobro glasbo. Na koncu vsi veseli in vse dobro,« pravi.

V spotu so nastopili Mark Tivadar, Lidija Kolosovski, Melani Ferencek, Nives Ferencek, Melanie Tivadar, Laura Nemet, Nuša Cipot, Sanja Lipič, Anja Kočar, Klemen Jendrič, Timotej Ferbežar,Timotej Šeruga in Zdravko Ficko. Za scenarij in režijo so poskrbeli Jozek Zigert, Danijel Pohorec in Mark Tivadar.

VIDEO: Kjer je pijača, tam smo mi:

http://www.youtube.com/watch?v=VHAMPgZd6-w 

VIDEO: Podoknica:

 http://www.youtube.com/watch?v=8mdFcNL1Q04 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.11.2013 ob 14:50 org gost

      koliko vem bo nastopila skupina indirects, ne pa zlata žila ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.11.2013 ob 19:27 Mark Tivadar gost

      Vem. Igra glasbena skupina The Indirect na mojem nastopu. Samo mi smo se z glasbeno skupino Zlato Žila vse zmenili, potem sem moral poslati kdo bo pač igral. Za nekaj časa mi pa skupina Zlata Žila rekla, da nimajo časa da se morajo ucit za šolo pa take pa nekaj zmišljavali samo nekateri. Potem pa že prepozno bilo, da bi javil da bi igrali na mojem nastopu THE INDIRECT. ;)))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2013 ob 23:53 bakovski gost

      Poznam ga osebno.. fejst vrede dečko, dober muzikant, zabavljač itd.. :) ampak mogoče se ne zaveda, ka kda je v četrtek na Murskon vale oddaja Geza se zeza nemre sam zvati, prositi za svojo pesem pa se predstaviti pod drugo ime.. rajše napiši mail ali prosi kolege, nej ka se izdajaš za tretjo osebo, prosiš pa za svojo pesem.. saj znan, ka bi si rad napravo reklamo, dobro ime in s ten pridobil čim več nastopov.. Dosta uspeha še naprej! :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.