https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Vlomili v prostore lovskega doma in nogometnih klubov

09.11.2013 ob 7:13  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V treh so udeleženci utrpeli lažje telesne poškodbe. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih deset kaznivih dejanj in osem kršitev javnega reda.

V Černelavcih je voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču trčila v drugo vozilo. Pri trčenju so trije udeleženci utrpeli lažje telesne poškodbe. Na vozilih je nastalo za 15.000 EUR škode.  

S področja kriminalitete so bili obravnavani štirje vlomi, tri tatvine, poškodovanje tuje stvari, ponarejanje listin in zatajitev. V Rankovcih je neznanec vlomil v prostore lovskega doma. Odnesel je nekaj pijače. Obravnavani so bili še trije vlomi v prostore nogometnih klubov, odkoder je neznani storilec odnesel različno pijačo in glasbeni stolp. Soboški policisti so obravnavali tatvino denarja in motorne kosilnice, radgonski pa tatvino kolesa.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnem prostoru in 3-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen kmetijski traktor in osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.