https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poškodba stekla na avtomobilu in hiši

11.11.2013 ob 7:07  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z gmotno škodo, tri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, požar ter zasegli osebni avtomobil.

 

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino ženskega kolesa znamke Camox, temno sive barve. Soboški policisti pa so obravnavali poškodovanje stekla na osebnem avtomobilu in poškodovanje stekla na oknu stanovanjske hiše.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

V Ljutomeru je bil zasežen osebni avtomobil, ker je bilo ob kontroli ugotovljeno, da voznik ne poseduje vozniškega izpita za vožnjo osebnega avtomobila.

Prav tako je v Ljutomeru prišlo do začetnega požara v smetnjaku. Gasilci so ugotovili, da je nekdo v smetnjak stresel pepel, ki je povzročil tlenje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.   

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.