https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Polanič ustreza Mercatorjevim kriterijem

Murska Sobota, 09.11.2010 ob 10:07  

Iz "najboljšega soseda" so nam sporočili, kako bodo izbirali investitorja za nov trgovski center v Murski Soboti. Prvi pogoj so reference, kar Stanku Polaniču ne primanjkuje, drugi pogoj pa bi bili ponujeni pogoji najema.

Prejšnji teden smo najbogatejšega Pomurca Stanka Polaniča povprašali, če bi njegova podjetja bila zainteresirana za gradnjo novega Mercatorjevega trgovskega centra in njegov odgovor je bil pritrdilen.

Zato smo omenjeni prispevek poslali tudi na Mercator in jih vprašali, če bi bil Stanko Polanič primeren investitor ali sodelujejo s svojim krogom ljudi in podjetij. Dobili smo naslednji odgovor: »Tako kot vedno bomo izbrali investitorja, ki bo imel dovolj referenc in ponudil najboljše pogoje najema.«

Preberite tudi:

- Mercatorjevi šefi, Polanič je za, kontaktirajte ga

- "Najboljši sosed" išče financerja za gradnjo trgovskega centra 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vinci
      09.11.2010 ob 11:46 vinci

      Čas je že ka se neka premakne v ton centri Sobote

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      09.11.2010 ob 14:01 lepi

      V Sobote nega nika poštenoga v centre, zatau je že skrajne čas. Samo je pa zdaj vprašanje, ka de se gradil v Stožicaj nakupovalni center naj soseda kakšna de prioriteta Sobote :(

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.