https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Za uvod v veseli december 17. Prekmurska gibanica

14.11.2013 ob 11:34  

Študenti bodo veseli december letos pričeli v Mariboru na tokrat že 17. Prekmurski gibanici. Najboljša in največja prekmurska zabava v štajerski prestolnici bo potekala v torek, 3. decembra 2013 na Štuku. Klub prekmurskih študentov tudi letos obljublja nepozabno druženje in zabavo ob popularnih glasbenih ritmih. Nastopile bodo glasbene skupine Tropik, Weekend band in Mambo kings.

Klub prekmurskih študentov v Mariboru pripravlja že 17. Prekmursko gibanico, ki bo v torek, 3. decembra 2013, otvorila praznično decembrsko vzdušje. Potekala bo na že tradicionalni lokaciji na mariborskem Štuku s pričetkom ob 20:00. Za obiskovalce bo brezplačno na voljo originalna prekmurska gibanica, organizator pa obljublja odlično zabavo ob vsem dobro poznanih glasbenih ritmih. Namen prireditve je združiti prekmurske študente iz različnih univerzitetnih mest, pritegniti mlade iz drugih krajev Slovenije ter ob nepozabnem vzdušju promovirati  bogato prekmursko kulturo.

Letos bo na Prekmurski gibanici kot prva nastopila mlada glasbena skupina iz Prekmurja, skupina Tropik. Kot drugi bodo po odličnem nastopu na 16. Prekmurski gibanici vzdušje ustvarili vsem že dobro poznani fantje iz skupine Weekend band, ki pripravljajo nova glasbena presenečenja prav za ta dogodek. Za vrhunec večera KPŠ letos nostalgično gosti glasbeno skupino Mambo kings.

Vstopnice bo mogoče kupiti predvidoma s 15. novembrom na sedežu Kluba prekmurskih študentov, na Mladinskem servisu, na Štuku ter pri osebnih prodajalcih v Mariboru in Ljubljani. Cena vstopice za člane KPŠ znaša 3 EUR, za nečlane 6 EUR, na dan prireditve pa bo enotna cena 7 EUR. Organiziran bo tudi avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Ljubljane. Avtobus bo iz Murske Sobote proti Štuku odpeljal ob 19.15, iz Ljubljanske avtobusne postaje pa ob 18.15. Odhod avtobusa iz Maribora je ob 3.45. Cena prevoza na relaciji Murska Sobota-Maribor-Murska Sobota je 5 EUR, na relaciji Ljubljana-Maribor-Ljubljana pa 8 EUR.

S klikom na spodnjo fotografijo si oglejte lansko Prekmursko gibanico.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2013 ob 12:00 ... gost

      žalostno.. Opet nega nikše čedne skupine :( na weekend band lejko iden ete na pertoči. PS: neman nika proti njin.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.11.2013 ob 13:23 čiro gost

      katastrofa od programa

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.11.2013 ob 20:47 žuti gost

      Katastrofa! Vikend dr... Katastrofa od katstrofe.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.11.2013 ob 21:25 študent gost

      Resan katastrofa. Za tej dogodek, ka je enkrat na leto nemrejo nekših poštenih skupin dobite. Takše skupine lejko vsake keden čuješ na nekše brezvezne fešte v prekmurje.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.11.2013 ob 9:55 alo alo gost

      Žalostno. Študentarija bi lejko kda povabila tudi malo bole kvalitetno muziko, nej tisto iz zadnje veške veselice. Muzika se lejko povezuje tuj s kulturo, nej samo z veseljačenjon. Pa nej, ka bi bilo z veseljačenjon kaj narobe, ali študenti kak progresivni del družbe bi mogli ob takšij prilikaj zastopate kulturo pa dati kakšo sporočilo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.