https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Anina zvezdica bo pomagala socialno šibkejšim tudi v Pomurju

Hotel Zvezda Murska Sobota, 21.11.2013 ob 13:00  

Dobrodelna organizacija Anina zvezdica, ki deluje pod okriljem Ane Lukner, bo od 25.11.2013 do 20.12.2013, v prostorih Hotela Zvezda Murska Sobota, prvič zbirala hrano z daljšim rokom uporabe tudi za pomurske družine iz socialno šibkejšega okolja.

Fundacijo Anina zvezdica je leta 2009 ustanovila Ana Lukner z namenom pomagati družinam iz socialno šibkejšega okolja in tako skupaj pričarati nasmehe mnogim slovenskim družinam. Ano pomoč drugim osrečuje, hkrati pa izkazuje mogočno sporočilo – pomagamo lahko vsi in skupaj naredimo marsikaj dobrega. Tako se je v zadnji božični akciji zbralo kar 74 ton hrane, to je 4.364 paketov. S tem so obdarili 2.100 družin iz cele Slovenije.

Božična akcija dobrodelne organizacije Anina zvezdica prvič tudi pri nas!

Prostovoljka dobrodelne organizacije Anina zvezdica Amadea Gomboc se je odločila, da se bo božična akcija Anina zvezdica izvedla prvič tudi v Murski Soboti. Zbrano hrano bodo prostovoljci tako pakirali v pakete, le te, bodo po zaključku akcije, razdelili prekmurskim družinam v stiski. Amadea je prepričana, da se bodo tudi ljudje v Pomurju vabilu odzvali ter tako pričarali nasmeh na obrazu marsikateri pomurski družini. Zbirala se bodo živila z daljšim rokom uporabe: testenine, riž, sladkor, sol, moka, olje, kosmiči, paštete, konzerve, sladkarije, suha živila, kaša, sirup, čaj, kis, kava, vloženo sadje in zelenjava; prav tako se bo zbirala tudi kozmetika: šamponi, mila, zobne paste, …

Foto: Facebook

Akcija bo potekala vsak teden od 25.11.2013 do 20.12.2013, in sicer v prostorih hotela Zvezda (nekdanja trgovina Standard) po sledečem urniku:

• Ponedeljek: 13.00 h do 16.00 h
• Sobota: 11.00 h do 13.00 h in 15.00 h do 17.00 h
• Nedelja: 11.00 h do 13.00 h

Več informacij lahko dobite na: amadea.gomboc@gmail.com.


Pri Anini zvezdici pozivajo: »Pridružite se Anini zvezdici, PODAJTE SVOJO DLAN!«

 Foto: Facebook

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.