https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Apače: Potrdili spremembe proračunov za leto 2013 in 2014

 

V Modri dvorani Osnovne šole Apače je potekala  17. redna seja Občinskega sveta občine Apače.


Župan je svetnike obvestil o prenovi dela občinske stavbe, kjer se nahaja župan in občinske uprava. Svetniki in svetnice so si po seji ogledali obnovljene prostore občinske uprave, ki so jih uredili v prostorih stare telovadnice.

Župan svetnike seznanil, da je TRC Konjišče dobilo priznanje

 Upravni odbor Pomurske turistične zveze je na predlog občine, 24. 10. 2013, sprejel sklep, da se priznanje in kipec štorklje za leto 2013 podeli Turističnemu rekreativnemu centru  Konjišče.

Sprejeli rebalans proračuna

Zaradi prenosa nekaterih naložb v leto 2014 so podprli spremembe odlokov o proračunih za leto 2013 in 2014. Del denarja bodo iz letošnjega leta prenesli na drugo leto, zaradi obnove šolske stavbe v Stogovcih. Na seji so potrdili tudi letni program športa in letni program ravnanja s komunalnimi odpadki za leto 2014. Za delovanje društev bodo prihodnje leto namenili okrog 5 tisoč evrov,  za športno vzgojo otrok in mladine okrog 14 tisoč evrov ter za razvojne in strokovne naloge dobrih 9 tisoč evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.