https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Dolencih se je vrag pod koužo spravo

Dolenci, 25.11.2013 ob 9:00  

Turistično društvo Dišeči volčin v sodelovanju z vasjo Dolenci in Občino Šalovci je pripravlilo družabno nedeljsko popoldne, ki je potekalo v obnovljenem vaško-gasilskem domu v Dolencih.

 

Poleg pevskih nastopov vrtca in učencev Osnovne šole Šalovci se je predstavila tudi gledališka skupina Veseli pajdaši Zveze Slovencev Števanovci z novo igro Vrag se je pod koužo spravo. Poznojesensko popoldne pa so popestrili z brezplačno tombolo z bogatimi nagradami.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.11.2013 ob 11:34 BUJVI gost

      Malo nekaj je bilo ljudi .Škoda vsega .Guričonci su za v goščom ! -----------------------------------------.............................................::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.11.2013 ob 12:42 pravični gost

      Ge tij vidiš malo lidij? V prvi vrsti je par stolecov fraj, lidgej pa stogijo zadaj med vrati. Če bi se tej doj sedli ne bi bilo mesta za vse. Ti bi znonkar rad, da bi lidge stali v vrsti se doj do Šalovec!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.