https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Svetem Juriju občudovali domače izdelke in jedi

Sveti Jurij, 25.11.2013 ob 8:30  

V deževnem nedeljskem dopoldnevu je v Svetem Juriju na Goričkem potekala Predbožična tržnica v organizaciji Zavoda za turizem, kulturo in prosti čas Goričko.


Na tržnici so se predstavili Turistična kmetija Kozelin iz Gerlincev, Društvo podeželskih žena Občine Rogašovci, Zavod za turizem, kulturo in prosti čas Goričko, Drago Škodnik iz Fikšincev, Čebelarstvo Barbara, Oljarna Škalič in pridelava zelja Slavko Krpič iz Gornjih Slaveč. 

Obiskovalci so lahko izbirali med različnimi praznično obarvanimi domačimi pridelki in izdelki. Med drugim so lahko poskusili in kupili različne dobrote iz bučnih semen, domačega peciva, zelja, medu ter ostalih domačih dobrot. Prav tako pa niso manjkali niti raznorazni adventni venčki.

Istočasno je potekala tudi razstava jedi »Tak kak inda«, na kateri je Društvo podeželskih žena Občine Rogaševci pripravilo in predstavilo domače dobrote, katere so »inda« pogosto uživali.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.